1 19945 Megapat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 501 Makaleler 2 31 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar anakartımın kaç ddr olduğunu nasıl öğreniceğim.
HasanTurhan Kilopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2014 #2 DDR ram'in bir birimidir.
Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 31 Mayıs 2014 #3 Tam olarak anlamadım, kaç GB desteklediğini mi yoksa DDR, DDR2 ve DDR3’den hangisi olduğunu mu öğrenmek istiyorsun? En sağlıklı ve doğru cevap anakartın kitapçığında yazılı. İstersen sen modelini yaz yardımcı olalım.
Tam olarak anlamadım, kaç GB desteklediğini mi yoksa DDR, DDR2 ve DDR3’den hangisi olduğunu mu öğrenmek istiyorsun? En sağlıklı ve doğru cevap anakartın kitapçığında yazılı. İstersen sen modelini yaz yardımcı olalım.
1 19945 Megapat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 501 Makaleler 2 31 Mayıs 2014 #4 Hayır öyle değil kardeş ddr2 mi yoksa ddr3 mü ?
Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 31 Mayıs 2014 #5 RAM slotların şeklinden anlayabilirsin ama dediğim gibi en iyisi anakartın kitapçığına bakmak. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 31 Mayıs 2014 #6 Silinen üye dedi: RAM slotların şeklinden anlayabilirsin ama dediğim gibi en iyisi anakartın kitapçığına bakmak. Genişletmek için tıkla... -abilmek ve -ebilmek eki bitişik yazılmalıdır. Konu neden gereksiz uzamış anlamak güç. CPU-Z'i çalıştırıyorsun, Memory bölümünde sana DDR kaç olduğu yazıyor.
Silinen üye dedi: RAM slotların şeklinden anlayabilirsin ama dediğim gibi en iyisi anakartın kitapçığına bakmak. Genişletmek için tıkla... -abilmek ve -ebilmek eki bitişik yazılmalıdır. Konu neden gereksiz uzamış anlamak güç. CPU-Z'i çalıştırıyorsun, Memory bölümünde sana DDR kaç olduğu yazıyor.
Hadi Hectopat Katılım 19 Mart 2013 Mesajlar 472 31 Mayıs 2014 #7 Recep Baltaş dedi: -abilmek ve -ebilmek eki bitişik yazılmalıdır. Konu neden gereksiz uzamış anlamak güç. CPU-Z'i çalıştırıyorsun, Memory bölümünde sana DDR kaç olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Recep bey kusura bakma. Ben yabancı uyruklu olduğum için Türkçem biraz zayıf. Aslında ben her zaman Word’da yazıyorum ve doğru yazıldığını test ediyorum. Bundan sonra daha çok dikkat ederim.
Recep Baltaş dedi: -abilmek ve -ebilmek eki bitişik yazılmalıdır. Konu neden gereksiz uzamış anlamak güç. CPU-Z'i çalıştırıyorsun, Memory bölümünde sana DDR kaç olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Recep bey kusura bakma. Ben yabancı uyruklu olduğum için Türkçem biraz zayıf. Aslında ben her zaman Word’da yazıyorum ve doğru yazıldığını test ediyorum. Bundan sonra daha çok dikkat ederim.
lastjamal21 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #8 ddr3 destekliyormus anakart
alican_qeqe Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #9 Recep Baltaş dedi: -Abilmek ve -ebilmek eki bitişik yazılmalıdır. Konu neden gereksiz uzamış anlamak güç. CPU-Z'i çalıştırıyorsun, Memory bölümünde sana DDR kaç olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 sene sonra işime yaradı.
Recep Baltaş dedi: -Abilmek ve -ebilmek eki bitişik yazılmalıdır. Konu neden gereksiz uzamış anlamak güç. CPU-Z'i çalıştırıyorsun, Memory bölümünde sana DDR kaç olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 sene sonra işime yaradı.
ProMert31 Picopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #10 Recep Baltaş dedi: -abilmek ve -ebilmek eki bitişik yazılmalıdır. Konu neden gereksiz uzamış anlamak güç. CPU-Z'i çalıştırıyorsun, Memory bölümünde sana DDR kaç olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Recep Baltaş dedi: -abilmek ve -ebilmek eki bitişik yazılmalıdır. Konu neden gereksiz uzamış anlamak güç. CPU-Z'i çalıştırıyorsun, Memory bölümünde sana DDR kaç olduğu yazıyor. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim