Anakartın modeli nasıl öğrenilir?

m234

Hectopat
Daha fazla  
Anakartımın modelini öğrenip kaç GB RAM desteklediğine bakacaktım.
Fakat komut istemine; iwmic memphysical get maxcapacity, memorydevices yazınca no ınstance(s) avaible.
Hatasını veriyor çalıştır ile "regedit" yaptığımda ise BIOS sekmesinde hiçbir şey göremiyorum.
Sorun nedir acaba?

Kasayı açıp anakarta bakabilirsin. Üstünde marka ve modeli yazar, anlamazsan fotoğraflarını çekip buraya atarsan bakarız.

Çalıştırı açıp msinfo32.exe yazın ve enter basın. Sistem üreticisi anakart markası, sistem modeli ise anakart modeliniz oluyor.

1639231251805.png

Windows + R tuşlarına basıp çalıştırı açın. Açılan ekrana tırnaksız "DxDiag" yazın ve enterlayın.
Çıkan ekranda anakart bilgileriniz yazacaktır.

1639231338312.png

Yazdığını pek sanmıyorum
Çalıştırı açıp msinfo32.exe yazın ve enter basın. Sistem üreticisi anakart markası, sistem modeli ise anakart modeliniz oluyor.

Eki Görüntüle 1239047
Sistem modelimde gbtuapci yaziyor ama internette bulamıyorum bunu
Kasayı açıp anakarta bakabilirsin. Üstünde marka ve modeli yazar, anlamazsan fotoğraflarını çekip buraya atarsan bakarız.
Bir şey soracağım windows 10dan windows 8.1 e geçtim acaba geçerken ana kartta hata olup çalışmadı mı?
öyle bir ihtimal var mı

Son düzenleme:
@m234 anakart çalışmazsa PC açılmaz. Kasanın içini açıp bakarsanız direkt görürsünüz zaten marka ve modeli.

@m234 anakart çalışmazsa PC açılmaz. Kasanın içini açıp bakarsanız direkt görürsünüz zaten marka ve modeli.
Tamam açacağım fakat tekrar bir şey soracağım eskiden dxdiag açtığımda kullanılabilir alan 9460mb ram gibi bir şey gösteriyordu fakat windows 8.1 e geçince 1700mb oldu sebebi nedir acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı