RaLinX Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girim. Bilgisayarımın anakartina baktığım zaman anakart "Casper Nirvana DESKTOP" diyor. İnternette böyle bir anakart yok. Eğer başka anakartsa nasıl öğrenirim? Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya girim. Bilgisayarımın anakartina baktığım zaman anakart "Casper Nirvana DESKTOP" diyor. İnternette böyle bir anakart yok. Eğer başka anakartsa nasıl öğrenirim? Şimdiden teşekkür ederim
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #2 Windows arama çubuğuna dxdiag yaz, ekran görüntüsü paylaş veya oradaki "sistem modeli" veya "BIOS" kısmından bulabilirsin anakartını.
Windows arama çubuğuna dxdiag yaz, ekran görüntüsü paylaş veya oradaki "sistem modeli" veya "BIOS" kısmından bulabilirsin anakartını.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 3 Ocak 2021 #3 Sarı olarak işaretlenen anakartınızdır DxDiag yazarak öğrenebilirsin.
RaLinX Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #4 Tamamdır baktım ve oradada öyle yazıyor?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #5 RaLinX dedi: Tamamdır baktım ve oradada öyle yazıyor? Genişletmek için tıkla... AIDA64 yükle. Bu kısıma gir, bak.
RaLinX dedi: Tamamdır baktım ve oradada öyle yazıyor? Genişletmek için tıkla... AIDA64 yükle. Bu kısıma gir, bak.