Merhaba yaklaşık 1 buçuk yıl önce toplanmış sistem satın aldım, ekran kartım iyi fakat işlemcim kötü olduğu için işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum. Ankartım hangi işlemcileri destekliyor diye öğrenmek istiyordum. Anakartımın modelini öğrenmeye çalıştığımda to be filled by O. E. M yazısı ile karşılaşıyorum. CPU-Z uygulamasındaki sonuçları paylaştım. Şimdiden yardımcı olan dostlara teşekkür ederim.
Windows + R tuşuna basın. Çalıştıra msinfo32 yazın. Orada anakart bilgileriniz gözükecektir. Sonra internetten hangi işlemcileri desteklediğiyle ilgili bilgi edinebilirsiniz.
AIDA64, sisteminizdeki tüm bileşenler hakkında bilgi sunar ve test etmenize olanak tanır. En detaylı donanım izleme yazılımlarından biridir. Farklı ihtiyaçlarınızı karşılayacak 4 ayrı sürümden oluşuyor. AIDA64 Extreme AIDA64 Engineer AIDA64...
Merhaba yaklaşık 1 buçuk yıl önce toplanmış sistem satın aldım, ekran kartım iyi fakat işlemcim kötü olduğu için işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum. Ankartım hangi işlemcileri destekliyor diye öğrenmek istiyordum. Anakartımın modelini öğrenmeye çalıştığımda to be filled by o. E. M yazısı ile karşılaşıyorum. CPU-Z uygulamasındaki sonuçları paylaştım. Şimdiden yardımcı olan dostlara teşekkür ederim.