PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, anakart yerine giriyorum model yazmıyor. CMD ile baktım OEM yazdı. BIOS'a girmiştim geçen Phoenix technologies, LTD 6.00 pg, 15.09.2007 böyle yazıyordu. Ben SSD takmak istiyorum ama SATA kaç olduğunu bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2020
Arkadaşlar, anakart yerine giriyorum model yazmıyor. CMD ile baktım OEM yazdı. BIOS'a girmiştim geçen Phoenix technologies, LTD 6.00 pg, 15.09.2007 böyle yazıyordu. Ben SSD takmak istiyorum ama SATA kaç olduğunu bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim?
R rasitozbex Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 250 12 Eylül 2020 #2 cpu-z yazılımını yükleyebiirsin
T TheGear Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 290 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #3 Başlata dxdiag yazarak öğrenebilirsin.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #5 s4met dedi: Elinde kitapçık var mı? Genişletmek için tıkla... Ürünün mü bilgisayar toplama? 2. el. TheGear dedi: Başlata dxdiag yazarak öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla...
s4met dedi: Elinde kitapçık var mı? Genişletmek için tıkla... Ürünün mü bilgisayar toplama? 2. el. TheGear dedi: Başlata dxdiag yazarak öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla...
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 12 Eylül 2020 #6 Dxdiag üzerinden baktığınızda "To Be Filled By O.E.M" yazıyorsa öğrenmek için anakartın üzerindeki yazılardan öğrenmeye çalışın.
Dxdiag üzerinden baktığınızda "To Be Filled By O.E.M" yazıyorsa öğrenmek için anakartın üzerindeki yazılardan öğrenmeye çalışın.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #7 Kayseri Mantısı dedi: DxDiag üzerinden baktığınızda "to be filled by o. E. M" yazıyorsa öğrenmek için anakartın üzerindeki yazılardan öğrenmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Foxconn yazıyor.
Kayseri Mantısı dedi: DxDiag üzerinden baktığınızda "to be filled by o. E. M" yazıyorsa öğrenmek için anakartın üzerindeki yazılardan öğrenmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Foxconn yazıyor.
S s4met Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 33 12 Eylül 2020 #8 Adım: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım: msinfo32.exe yazın ve aratın. Adım: Sistem Bilgisi ekranı açılacak. Adım: Sistem Özeti sayfasını açın. Adım: Buradan Sistem Modeli satırını bulun. Adım: Anakart modeliniz burada yazıyor olacak.
Adım: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım: msinfo32.exe yazın ve aratın. Adım: Sistem Bilgisi ekranı açılacak. Adım: Sistem Özeti sayfasını açın. Adım: Buradan Sistem Modeli satırını bulun. Adım: Anakart modeliniz burada yazıyor olacak.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #9 s4met dedi: Adım: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım: msinfo32.exe yazın ve aratın. Adım: Sistem Bilgisi ekranı açılacak. Adım: Sistem Özeti sayfasını açın. Adım: Buradan Sistem Modeli satırını bulun. Adım: Anakart modeliniz burada yazıyor olacak. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilir misiniz? Dedikleriniz işe yaramadı ): OEM yazıyor hep.
s4met dedi: Adım: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım: msinfo32.exe yazın ve aratın. Adım: Sistem Bilgisi ekranı açılacak. Adım: Sistem Özeti sayfasını açın. Adım: Buradan Sistem Modeli satırını bulun. Adım: Anakart modeliniz burada yazıyor olacak. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilir misiniz? Dedikleriniz işe yaramadı ): OEM yazıyor hep.