Anakartın ne kadar hızda SATA SSD desteklediği nereden öğrenilir?

Dextep

Picopat
Daha fazla  
Eski bir laptopum var. Hard disk takılı ve SSD girişi yok. SATA SSD almayı düşünüyorum anakartın desteklediği hıza bakıp SATA SSD almam lazım nereden bakabilirim? CPU-Z bilgisayarımda kurulu.

Böyle bir şey yok sanıyorum. Senin alabildiğince kaliteli ve hızlı bir ssd alman yeterli olur.

Eski bir laptopum var. Hard disk takılı ve SSD girişi yok. SATA SSD almayı düşünüyorum anakartın desteklediği hıza bakıp SATA SSD almam lazım nereden bakabilirim? CPU-Z bilgisayarımda kurulu.

Laptop marka model nedir?

Böyle bir şey yok sanıyorum. Senin alabildiğince kaliteli ve hızlı bir SSD alman yeterli olur.

Fark ettiği durumlar var. SATA 6gb/s bir anakart yoksa vadedilen hızlardan düşük hız yakalanabilir.

Laptop marka model nedir?

Fark ettiği durumlar var. SATA 6gb/s bir anakart yoksa vadedilen hızlardan düşük hız yakalanabilir.

ASUS F83SE. İnternette çıkmayacak nadirlikte bir laptop hocam, CPU-Z yüklü isterseniz CPU-Z'den SS atabilirim.

ASUS F83SE. İnternette çıkmayacak nadirlikte bir laptop hocam, CPU-Z yüklü isterseniz CPU-Z'den SS atabilirim.

Şunu şunu destekler diyemiyorum dediğin gibi nadir bir ürün

Sadece SATA olarak belirtilmiş denemeden zor yani ne verip verebileceği. 300 mb/s'lerin altına düşmez diyorum ben şahsen.

Şunu şunu destekler diyemiyorum dediğin gibi nadir bir ürün

Eki Görüntüle 2433673

Sadece SATA olarak belirtilmiş denemeden zor yani ne verip verebileceği. 300 mb/s'lerin altına düşmez diyorum ben şahsen.

Şu an içindeki hard disk 150 MB okuyup 8MB yazıyor sanırsam 2 katına çıksa bile kâr, hocam bir sorum daha olacak, bu laptopun anakartı i3'ün ilk nesillerinden herhangi birisini kaldırabilir mi? CPU-Z'den SS gerekiyorsa atayım.

Yapanlar var i5 2-3-4.nesillere yükseltmeyi bile ama senin cihazda ölümü bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…