Hakan_999 Kilopat Katılım 8 Eylül 2017 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #1 Merhabalar, yaşadığım bir sorundan dolayı anakartı söküp takmam gerekti fakat güç düğmesinin pin bağlantılarının nasıl takılacağını hatırlayamadım. Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhabalar, yaşadığım bir sorundan dolayı anakartı söküp takmam gerekti fakat güç düğmesinin pin bağlantılarının nasıl takılacağını hatırlayamadım. Fotoğrafı aşağıya bırakıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 14 Kasım 2021 #2 Pinlerin hemen altında yazıyor takacağın yerler. Artı 0 Eksi
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 14 Kasım 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüldü: Kasa ön panel bağlantıları nasıl yapılır? Soru başlıkta. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüldü: Kasa ön panel bağlantıları nasıl yapılır? Soru başlıkta. www.technopat.net
shell32.dll Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 689 Çözümler 8 14 Kasım 2021 #4 Anakartınızın kullanma kılavuzunda hangi pinin hangi kutuplarının hangi pinlere takılması gerektiği mevcuttur. Artı 0 Eksi
Anakartınızın kullanma kılavuzunda hangi pinin hangi kutuplarının hangi pinlere takılması gerektiği mevcuttur.