emreeyz Decapat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 108 25 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar. Gigabyte A320M S2H bu anakarta Kingston HyperX Fury 4 GB DDR4 RAM (hx424c15fbk2/8) bu RAM'i taksam uyumsuzluk yaşar mıyım? Bu RAM anakartın QVL listesinde yok ama.
Arkadaşlar. Gigabyte A320M S2H bu anakarta Kingston HyperX Fury 4 GB DDR4 RAM (hx424c15fbk2/8) bu RAM'i taksam uyumsuzluk yaşar mıyım? Bu RAM anakartın QVL listesinde yok ama.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #2 Büyük ihtimalle sorun yaşamayacaksınız; QVL listesi, denenip uyumluluğu kanıtlanmış RAM'leri gösterir.
Büyük ihtimalle sorun yaşamayacaksınız; QVL listesi, denenip uyumluluğu kanıtlanmış RAM'leri gösterir.
kebab destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 25 Mayıs 2020 #3 Sıkıntı olmaz.
emreeyz Decapat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 108 25 Mayıs 2020 #4 HABAR dedi: Büyük ihtimalle sorun yaşamayacaksınız; QVL listesi, denenip uyumluluğu kanıtlanmış RAM'leri gösterir. Genişletmek için tıkla... Ya ben şimdi alacağım geri iade etme şansım yok, elimdede kalmasın. Kesin uyumluysa alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2020
HABAR dedi: Büyük ihtimalle sorun yaşamayacaksınız; QVL listesi, denenip uyumluluğu kanıtlanmış RAM'leri gösterir. Genişletmek için tıkla... Ya ben şimdi alacağım geri iade etme şansım yok, elimdede kalmasın. Kesin uyumluysa alacağım.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #5 Büyük ihtimalle uyumludur diyelim, listede bulunmuyorsa kesin bir şey söyleyemeyiz maalesef. Ben sorun olacağını zannetmiyorum, bunu da söyleyeyim.
Büyük ihtimalle uyumludur diyelim, listede bulunmuyorsa kesin bir şey söyleyemeyiz maalesef. Ben sorun olacağını zannetmiyorum, bunu da söyleyeyim.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 25 Mayıs 2020 #6 Listesinde yok diye uyumsuzluk sorunu olmaz. DDR4 anakart her türlü DDR4 uyumlu RAM takılır. Yeter ki DDR aynı olsun.
Listesinde yok diye uyumsuzluk sorunu olmaz. DDR4 anakart her türlü DDR4 uyumlu RAM takılır. Yeter ki DDR aynı olsun.
emreeyz Decapat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 108 25 Mayıs 2020 #7 HABAR dedi: büyük ihtimalle uyumludur diyelim, listede bulunmuyorsa kesin bir şey söyleyemeyiz maalesef. Ben sorun olacağını zannetmiyorum, bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Ama sistemim Ryzen 3 2200G APU sistem olacak. emreeyz dedi: Ama sistemim Ryzen 3 2200G APU sistem olacak. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş @Ali Güngör abi lütfen cevap verin ya param boşa gitmesin emreeyz dedi: Ama sistemim Ryzen 3 2200G APU sistem olacak. @Recep Baltaş @Ali Güngör abi lütfen cevap verin ya param boşa gitmesin Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş
HABAR dedi: büyük ihtimalle uyumludur diyelim, listede bulunmuyorsa kesin bir şey söyleyemeyiz maalesef. Ben sorun olacağını zannetmiyorum, bunu da söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Ama sistemim Ryzen 3 2200G APU sistem olacak. emreeyz dedi: Ama sistemim Ryzen 3 2200G APU sistem olacak. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş @Ali Güngör abi lütfen cevap verin ya param boşa gitmesin emreeyz dedi: Ama sistemim Ryzen 3 2200G APU sistem olacak. @Recep Baltaş @Ali Güngör abi lütfen cevap verin ya param boşa gitmesin Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 25 Mayıs 2020 #8 emreeyz dedi: Ama sistemim Ryzen 3 2200G APU sistem olacak. @Recep Baltaş @Ali Güngör abi lütfen cevap verin ya param boşa gitmesin. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz yeter ki DDR aynı olsun mesajda belirttim.
emreeyz dedi: Ama sistemim Ryzen 3 2200G APU sistem olacak. @Recep Baltaş @Ali Güngör abi lütfen cevap verin ya param boşa gitmesin. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz yeter ki DDR aynı olsun mesajda belirttim.