Çözüldü Anakartın RAM desteği nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma inşaallah RAM takviyesi yapacağım. RAM'i aynı marka ve aynı özelliklere sahip olarak alacağım 2+2=4 GB yapmak istiyorum. Anakartımın ne kadar RAM desteklediğini nasıl öğrenebilirim?

Anakart: Pegatron BYT X-1 mini ITX

Teşekkürler. :)

Çözüm
Merhaba hocam, anakartınız sanırım Casper marka bir masaüstü bilgisayara ait. Pegatron'un kendi sitesini bulamadım, ama Rusça bir sitede anakartın maksimum 1333 Mhz desteklediğini gördüm.
Edit: Bu verdiğim site de Rusça, ama bu site daha detaylı bilgi vermiş. Burada anakartın 8 GB desteklediği yazıyor. Tabii bu bilgi ne kadar doğru bilemem.
Merhaba hocam, anakartınız sanırım Casper marka bir masaüstü bilgisayara ait. Pegatron'un kendi sitesini bulamadım, ama Rusça bir sitede anakartın maksimum 1333 Mhz desteklediğini gördüm.
Edit: Bu verdiğim site de Rusça, ama bu site daha detaylı bilgi vermiş. Burada anakartın 8 GB desteklediği yazıyor. Tabii bu bilgi ne kadar doğru bilemem.

Çözüm

Siteyi biraz inceledim, en fazla 8GB destekliyor deniliyor. Teşekkür ederim :).

Siteyi biraz inceledim, en fazla 8GB destekliyor deniliyor. Teşekkür ederim :).
Önemli değil hocam, ancak bilgi ne kadar doğru bilemiyorum. Sonuçta resmi bir kaynak değil. Pegatron anakartlarda nedense internette tam bilgi yok. Benden bir öneri; internetten RAM alırsanız, eğer bilgisayar açılmazsa en azından iade etme hakkına sahip olursunuz. 🙂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı