Anakartın RAM slotuna termal macun dökülmüş

sekect

Kilopat
Arkadaşlar bugün Vatanbilgisayar dan sistem toplattım. RAM'ler elimde vardı ve şimdi RAM'leri takacaktım ki 1. ve 2. slota beyaz bişey damlamış. Herhalde termal macun. Bir zararı olur mu ? Neyle temizlemeliyim onu ?

Resmini çekip Vatan Bilgisayar'a yolla ve durumu anlat. Şimdi kuru peçete ile almaya çalışırken belki bir sorun çıkacak ortaya ve seni suçlu duruma düşürecekler.

Resmini çekip Vatan Bilgisayar'a yolla ve durumu anlat. Şimdi kuru peçete ile almaya çalışırken belki bir sorun çıkacak ortaya ve seni suçlu duruma düşürecekler.
Hocam slotun içine girmiş oradan temizleyebileceğimi sanmıyorum. RAM leri taktım çalıştırdı. Fakat sistemde zaten sorun çıktı yarın tekrar götüreceğim sistemi. Anakartı değiştirmek zorundalar mı söylesem ?

kürdanla temizlenir yada toplu iğneyle fln ince işcilik yapmanız lazım termal macun damladı diye anakartı değiştirceklerini hic sanmam sistemle ilgili sorununuz nedir ?

Bence değiştirmeleri lazım çünkü kendileri montajladı sistemi kendi hataları senin bir suçun yok ki.
Bu arada Vatan Bilgisayar firması çokta iyi bir firma değil. Hem pahalı satıyor hemde böyle sorunlar ortaya çıkıyor. Tavsiyem başka sitelerden alışverişinizi yapın bundan sonra.

Yarın çirkef yüzümü görecekler malesef.

Onların hatası olduğu için hakkınızı arayın bence. Ben de bilirim yeni sistem alınca sorunlar çıktığında yaşanan sorunlar yüzünden sistemi paşa paşa kullanamamayı. Berbat bir durum umarım su gibi gelip geçer sorununuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…