A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #11 MiniRayss02 dedi: Bu ise şu konuya yönlendirebilirim. Çözüldü: Pegatron H36ff SSD destekliyor mu? Laptopum SSD destekliyor mu onu öğrenmek istiyorum anakartım Pegatron H36ff, almayı düşündüğüm SSD: Gigabyte GP-gstFS31240Gntd 240 GB. www.technopat.net SSD uyumlu demiş SATA 3.0 demiş bu konuda. Genişletmek için tıkla... Bu konuyuda ben açtım tam emin olamadığım için tekrardan açtım.
MiniRayss02 dedi: Bu ise şu konuya yönlendirebilirim. Çözüldü: Pegatron H36ff SSD destekliyor mu? Laptopum SSD destekliyor mu onu öğrenmek istiyorum anakartım Pegatron H36ff, almayı düşündüğüm SSD: Gigabyte GP-gstFS31240Gntd 240 GB. www.technopat.net SSD uyumlu demiş SATA 3.0 demiş bu konuda. Genişletmek için tıkla... Bu konuyuda ben açtım tam emin olamadığım için tekrardan açtım.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 29 Temmuz 2023 #12 abd_dgn dedi: Bu konuyuda ben açtım tam emin olamadığım için tekrardan açtım. Genişletmek için tıkla... Hocam satın alın deneyin eğer desteklemiyor ise iade verirsiniz zaten?
abd_dgn dedi: Bu konuyuda ben açtım tam emin olamadığım için tekrardan açtım. Genişletmek için tıkla... Hocam satın alın deneyin eğer desteklemiyor ise iade verirsiniz zaten?