R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2017 #1 Merhabalar. Windows 10 kurmak için UEFI destekli USB bellek hazırlamak istiyorum. Ama anakartımın UEFI destekli olduğunu bilmiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Windows 10 kurmak için UEFI destekli USB bellek hazırlamak istiyorum. Ama anakartımın UEFI destekli olduğunu bilmiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2017 #2 Öncelikle anakartının modelinin ne olduğunu söyleyerek başlayabilirsin.
chuckypancamOZ. Megapat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 369 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2017 #3 Anakartın kutu yüzünde UEFI damgalı bir logo olabilir. Varsa UEFI desteklidir. Bir bak istersen.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2017 #4 chuckypancamOZ. dedi: Anakartın kutu yüzünde UEFI damgalı bir logo olabilir. Varsa UEFI desteklidir. Bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Anakartın kutusu yok. Programla öğrenmek mümkün mü ?
chuckypancamOZ. dedi: Anakartın kutu yüzünde UEFI damgalı bir logo olabilir. Varsa UEFI desteklidir. Bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Anakartın kutusu yok. Programla öğrenmek mümkün mü ?
Dark Soul Pro Gamers Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 460 Yer Şanlıurfa Daha fazla Meslek Eğitimci 20 Ocak 2017 #5 Anakart modelini internete yaz orda bilgileri vardır. Yada biosa girsen ordan da anlarsın.