B Bilgisayarsorun926 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 479 22 Ekim 2020 #11 @exTypen oyun oynanırken kapanır mı? @MassacreDeath RAM'le o parçanın nasıl alakası var onu anlamadım . Sen hangi parçayı diyorsun .
@exTypen oyun oynanırken kapanır mı? @MassacreDeath RAM'le o parçanın nasıl alakası var onu anlamadım . Sen hangi parçayı diyorsun .
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 22 Ekim 2020 #12 Bilgisayarsorun926 dedi: @exTypen oyun oynanırken kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaparsan anlarız işte. Prime95 kullanabilirsin. Eğer sistem kapanmaz ise oyunda da sıkıntı çıkarmaz.
Bilgisayarsorun926 dedi: @exTypen oyun oynanırken kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaparsan anlarız işte. Prime95 kullanabilirsin. Eğer sistem kapanmaz ise oyunda da sıkıntı çıkarmaz.
B Bilgisayarsorun926 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 479 22 Ekim 2020 #13 @exTypen gmail verir misin ? @exTypen ben parçanın çıt çıt etmesini diyorum hocam parçanın yerinden çıkmış olma ihtimali var mı diye. Son düzenleme: 22 Ekim 2020
@exTypen gmail verir misin ? @exTypen ben parçanın çıt çıt etmesini diyorum hocam parçanın yerinden çıkmış olma ihtimali var mı diye.
MassacreDeath Hectopat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #14 O parça RAM'e yakın olduğu için büyük ihtimalle (görselden tam anlayamadım) RAM'leri besleyen fazlardan biri ve sorun çıkarsa orada RAM'larin beslemesi azalır. O kadar küçük kuvvetle lehimlerin kopacağını sanmıyorum.
O parça RAM'e yakın olduğu için büyük ihtimalle (görselden tam anlayamadım) RAM'leri besleyen fazlardan biri ve sorun çıkarsa orada RAM'larin beslemesi azalır. O kadar küçük kuvvetle lehimlerin kopacağını sanmıyorum.