Anakartın VGA Sürücüsü Yüklenmeli Mi?

Boss Player

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
İyi günler, anakartımın sitesinde sürücüler bölümünde VGA diye bir şey var. Ben bunu yüklemiyorum çünkü ekran kartının sürücüsüyle aynı görevi görüyor sanıyorum. Ekran kartım olduğu için onun sürücüsünü yüklesem yeter gibi geliyor.

Bunu da yüklemeli miyim? Ve Intel Graphics Accelerator Driver nedir? Ne işe yarar?

Evet bende Asus EAH6850 var.
Bu sürücü ek olarak ekran kartı olmayanlar için koyulmuş değil mi? Yani yüklemezsem bir şey kaybetmem. Performans artışı vs vs...

Teşekkürler.

Harici ekran kartın varsa bunu yükleme. Zaten yükleyemezsin.

Hocam özür dileyerek konuyu hortluyorum. ASUS Prime B450M-A anakart ve Ryzen 5 3400G işlemcide anakartın VGA'sını kurarsam işlemcinin Vega ekran kartı devre dışı kalırmı ya da sistem buga girer mi yüklemeli miyim tüm sürücüleri. Sistem yolda bir hafta içinde elimde olacak. Teşekkür ederim.

Adi ustunde oldugu gibi VGA cikisini kullanicaksaniz bilgisayarinizda bu surucuyu kurmaniz gerekmektedir. Ama HD ya da DisplayPort kullaniyorsaniz yuklemenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…