Anakartın yandığı nasıl anlaşılır?

ennerpasa

Femtopat
Daha fazla  
Benim PC mavi ekran verdi, ben de bir bilgisayarcıya götürdüm. Bütün parçalar yandı dedi ben eve gelip sistemi tekrar açmaya çalıştım anakartın ışığı yanıyor ışığı yanan anakart sizce yanmış mıdır?

"Kellesi kopmamış adam yaşıyor mudur?" tadında bir soru olmuş. Fotoğraf atarsanız güzel olur.

Bu arızanın sebebi bütün parçalardan olabilir önce denenmesi gereken şeyler, RAM, format, HDD
Neden bozulmuş, arızalanmış yerine yanmış diye tabir ediliyor ben onu anlamadım.

Bir mavi ekranla bütün parçaların yanması açıkçası biraz fantastik bir durum. Sistem biraz eskiyse muhtemelen uğraşmak istememiştir. O yüzden hepsi yanmış diye sizi geri yollamıştır. Sistemi başka bir yere götürmenizi öneririm.

Bu arızanın sebebi bütün parçalardan olabilir önce denenmesi gereken şeyler, RAM, format, HDD
Neden bozulmuş, arızalanmış yerine yanmış diye tabir ediliyor ben onu anlamadım.
format denedim tam yüklenicek gibi oluyor bidaha mavi ekran veriyor ram 2. pc de denesem sıkını çıkarmı acaba

Dil at biraz tadından anlaşılır genelde. Ben hep öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…