Anakartla uygun RAM nasıl anlaşılır?

Usta Yi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi mag infinite s3 gaming// intel® core™ i5 13400f//rtx 4060// 1tb nvme ssd
Anakart
Pro h610m-g
İşlemci
İ5 13400F
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir sistem aldım ve DDR5 16 GB RAM'e sahibim fakat bu bana yetersiz geliyor. RAM'imi 32 GB yapmak istiyorum fakat anakartıma uygun nasıl alırım bilmiyorum. Anakartım Pro H610M-G(MSI) serisi. Anakartıma CPU Zden baktım fakat MHz değerini anlayamadım. İstediğim RAM türü DDR5 yüksek MHz'li ve ışıklı bir RAM. Teşekkürler şimdiden.

Intel Core i5 13400F 2.50GHz

MSI Pro H610M-G DDR5.

MSI RTX 4060.

Anakart üretici sayfasında Destek kısmında Örnekte olduğu gibi İşlemci / Ram / Ekran Kartı gibi parçalarla uyumluluk bilgisi mevcut. Ama Anakart BIOS güncellemesi aldıkça , desteğini genişletiyor.

Hocam sağ olun fakat bir sorum daha olacaktı, ben BIOS'u güncelleyemiyorum flashı takıyorum içerisinde BIOS dosyası var fakat nedense BIOS dosyası gözükmüyor.

Hocam sağ olun fakat bir sorum daha olacaktı, ben BIOS'u güncelleyemiyorum flashı takıyorum içerisinde BIOS dosyası var fakat nedense BIOS dosyası gözükmüyor.
Rardan çıkarılmış halini atacaksın MSI lar direkt olarak görüyor sorun olmuyor Asuslar da bir klasör içine alıp ASUS BIOS gibi adlandırmak gerekebiliyor. Sende bir dene dosyayı arşivden çıkarıp direkt olarak attıysan eğer bir de klasör içine alıp dene.

Hocam ikisini de denedim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…