Anakartla uyumlu olmayan RAM kullanmak

InTheDarkness

Hectopat
Yer
Blackhole
Sistemim aşağıda mevcut. Anakartımızla uyumlu olmayan RAM'i kullanırsak ne olur?
Almak istediğim RAM Kingston Hyperx Predator RGB 16 GB 3200 MHz veya Corsair Vengeance Pro RGB 16 GB 3200MHz.
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz neden?

İşlemci : Intel i5 8400 ~ GPU : MSI Armor Rx580 8GB ~ Anakart : Asus TUF B360M Plus Gaming ~ RAM : GSkill TridentZ RGB 16GB 3200Mhz Ram ~ PSU : Corsair Rm750x 80+ Gold(2018) ~ HDD-SSD : 1TB WD Blue HDD - JD 120GB SSD Kasa:Corsair Carbide Serisi Spec 01

Zaten 16 GB RAM'in var. Ne gerek var Allah aşkına? 3 tane After Effects açıp render mı yapacaksın? İsraf bence. Onun yerine başka parçalara yatırım yap. İşlemciyi satıp i7'ye yükseltmek gibi.

@SolveTax @ByAdam @Shadow Ryzen Arkadaşlar ben özellikle rami mi imzamdan kaldırmıştım fakat moderatör eklemiş konu içeriğine :) Ramimi alalı daha 1 gün oldu fakat arıza yaptı tek modülü. Nanokatalogtan almıştım gelmesi için 3 hafta bekledim. Şimdi iade edip başka siteden almak istiyorum. Uygun fiyata gskill tridenz bulamadığım için yukarıda yazdığım modellere yöneldim. Fakat o modellerde anakartım da desteği yok. O yüzden böyle bir konu açtım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı