V vuslatolsun Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Anakart'larda RAM slot'ların sadece bir adedine maksimum kaç GB RAM takabileceğimi nasıl ve nereden öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2016
Merhaba arkadaşlar. Anakart'larda RAM slot'ların sadece bir adedine maksimum kaç GB RAM takabileceğimi nasıl ve nereden öğrenebilirim?
FR1T0Z Hectopat Katılım 21 Şubat 2016 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2016 #2 Anakartın Modeline bağlıydı sanırım ama Standart DDR2 en fazla 2 gb DDR3 En fazla 8 gb takılabilir.
B Burri_06 Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2016 #3 anakartınızın tam markasını öğrenip araştırınız resmi sitesinde maximum desteklediği ram miktarı yazar ona göre takabilirsiniz.
anakartınızın tam markasını öğrenip araştırınız resmi sitesinde maximum desteklediği ram miktarı yazar ona göre takabilirsiniz.
H10RuS13 Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2016 #4 Bu anakartın desteklediği maksimum ram miktarına bağlıdır. Mesela 4 ram slotu olup, 64Gb ram destekleyen bir anakartın tek slotu 16Gb ram destekler ya da Xeon işlemci anakartları gibi her slot 32Gb ram de destekleyebilir.
Bu anakartın desteklediği maksimum ram miktarına bağlıdır. Mesela 4 ram slotu olup, 64Gb ram destekleyen bir anakartın tek slotu 16Gb ram destekler ya da Xeon işlemci anakartları gibi her slot 32Gb ram de destekleyebilir.
Bahtszzyunus Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #5 Burri_06 dedi: anakartınızın tam markasını öğrenip araştırınız resmi sitesinde maximum desteklediği ram miktarı yazar ona göre takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim laptop ddr2 de destekliyor ddr3 SDRAM modelinide destekliyor maksimum ram kapasitesi ise 8gb,2 slota 4gb 4 GB takabilirmiyim sence FR1T0Z dedi: Anakartın Modeline bağlıydı sanırım ama Standart DDR2 en fazla 2 gb DDR3 En fazla 8 gb takılabilir. Genişletmek için tıkla... Benim laptop ddr2 de destekliyor ddr3 SDRAM modelinide destekliyor maksimum ram kapasitesi ise 8gb,2 slota 4gb 4 GB takabilirmiyim sence
Burri_06 dedi: anakartınızın tam markasını öğrenip araştırınız resmi sitesinde maximum desteklediği ram miktarı yazar ona göre takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim laptop ddr2 de destekliyor ddr3 SDRAM modelinide destekliyor maksimum ram kapasitesi ise 8gb,2 slota 4gb 4 GB takabilirmiyim sence FR1T0Z dedi: Anakartın Modeline bağlıydı sanırım ama Standart DDR2 en fazla 2 gb DDR3 En fazla 8 gb takılabilir. Genişletmek için tıkla... Benim laptop ddr2 de destekliyor ddr3 SDRAM modelinide destekliyor maksimum ram kapasitesi ise 8gb,2 slota 4gb 4 GB takabilirmiyim sence