Çözüldü Anakartta 2 RAM yuvası var 4 RAM yuvası olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meraklıadam

Hectopat
Daha fazla  
Resimde görüldüğü gibi 4 slot RAM olarak gözüküyor anı şekilde CPU-Z'den de kontrol ettim fakat anakartta 2 yuva var ve RAM 1600 MHz gözüküyor. Anakarttan 3200 MHz OC yapmıştım RAM 3000 MHz anakart B350M Pro VD Plus.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    25,3 KB · Görüntüleme: 152
Çözüm
Sıkıntı yok. Programlar ve Windows'da bazen 2/4 olarak gösteriliyor. Bazen de mevcut hızın yarısı gözüküyor. Sizde olduğu gibi. Hatta laptoplarda bile 4 slot gözükeni gördüm.
Resimde görüldüğü gibi 4 slot RAM olarak gözüküyor anı şekilde CPU-Z'den de kontrol ettim fakat anakartta 2 yuva var ve RAM 1600 MHz gözüküyor. Anakarttan 3200 MHz OC yapmıştım RAM 3000 MHz anakart B350M Pro VD Plus.
Yanlış olabilir, bende de 2 slot var ve 4 gösteriliyor...

Sıkıntı yok. Programlar ve Windows'da bazen 2/4 olarak gösteriliyor. Bazen de mevcut hızın yarısı gözüküyor. Sizde olduğu gibi. Hatta laptoplarda bile 4 slot gözükeni gördüm.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı