cool2727 Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #11 Valla kasanın ortasında resimdeki gibi 4-5 yıl önce aldım anakart değişcektim bnde yeni gördümdü sökülmüyorda
Valla kasanın ortasında resimdeki gibi 4-5 yıl önce aldım anakart değişcektim bnde yeni gördümdü sökülmüyorda
zeNnG Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #12 cool2727 dedi: Vallahi kasanın ortasında resimdeki gibi 4-5 yıl önce aldım anakart değişecektim bnde yeni gördümdü sökülmüyorda. Genişletmek için tıkla... Oradaki çıkıntı anakartınızı hizalamanızı sağlar.
cool2727 dedi: Vallahi kasanın ortasında resimdeki gibi 4-5 yıl önce aldım anakart değişecektim bnde yeni gördümdü sökülmüyorda. Genişletmek için tıkla... Oradaki çıkıntı anakartınızı hizalamanızı sağlar.
cool2727 Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #13 Ama anakartımın alt tarafı havada kalıyor gibi Sorunu çözdüm arkadaşlar ortadaki vida gibi şey hizalama alt tarafında 2 tane yükseltme vidası eksik ondan vidalama yapamıyor muşum inşAllah bi sorun cıkmaz Son düzenleme: 17 Kasım 2021
Ama anakartımın alt tarafı havada kalıyor gibi Sorunu çözdüm arkadaşlar ortadaki vida gibi şey hizalama alt tarafında 2 tane yükseltme vidası eksik ondan vidalama yapamıyor muşum inşAllah bi sorun cıkmaz
N nobody11 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 1.505 Çözümler 4 18 Şubat 2022 #14 Atx anakartım var. Üstte iki, ortada iki, en altta da ortada bir tane vida takılı. Toplamda 5 vida ile monteli şu anda. Bir problem yaratır mı?
Atx anakartım var. Üstte iki, ortada iki, en altta da ortada bir tane vida takılı. Toplamda 5 vida ile monteli şu anda. Bir problem yaratır mı?