Anakartta AsRock Nasıl?

AsRock anakart nasıl diye bi bakiyim dersen geçmişte yolculuk yapıyosun Eskiden iyi bir markaymış bulunamıyormuş, şimdi yine iyi marka ve bulunabiliyor. 2019'dan selamlar dede

Bundan 7 yıl önce ASRock, Türkiye'nin en büyük teknoloji forumlarında en çok önerilen markaydı anakart konusunda. Birdenbire popülaritesi düştü çok garip bir şekilde. Çok sağlam markadır gerçekten. Fiyatları firma fazla tutmadığı için genellikle biraz daha düşüktür.

Aynen AsRock G41 serisi vardı bir aralar haylada duruyor
Ben G41 Fujitsu ile 9 yıl yaşadım. Bu yıl anakartı muhteşem ellerim ile kırdım. Kısaca ASRock ile kanka olma ihtimalleri kaç?

ASRock alabilirsiniz. Çok kaliteli anakartlardır.

2021'den selamlar dedeler AsRock artık daha rahat bulunabiliyor ve reklam da yapıyor. Baya dinlemiş sizi Merak edip sitesine girdim AM4 ve Intel 10. 11. nesil LGA1200 üst seviye anakartlarında Razer Edition diye anakartları çıkarmış çok şekilli duruyor killer ethernet falan var efsane bişey yayıncılar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…