Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 13 Kasım 2023 #1 Merhaba. BIOSTAR b 560MX-E Pro anakartım var ve sanırım Bluetooth destekliyor. Fakat ben Bluetooth ayarlarında etkinleştiremiyorum. Bu özelliği nasıl kazandırırım? Dosya Ekleri resim_2023-11-13_143335770.png 8,7 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba. BIOSTAR b 560MX-E Pro anakartım var ve sanırım Bluetooth destekliyor. Fakat ben Bluetooth ayarlarında etkinleştiremiyorum. Bu özelliği nasıl kazandırırım?
Çözüm Recep Baltaş 13 Kasım 2023 Wi-Fi modülü takmanız gerek. Anakartınız varsayılan olarak bir WiFi modülü ile gelmiyor: * M.2 (E key) Wi-Fi card is not provided
Wi-Fi modülü takmanız gerek. Anakartınız varsayılan olarak bir WiFi modülü ile gelmiyor: * M.2 (E key) Wi-Fi card is not provided
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Kasım 2023 #2 Wi-Fi modülü takmanız gerek. Anakartınız varsayılan olarak bir WiFi modülü ile gelmiyor: * M.2 (E key) Wi-Fi card is not provided Artı 1 Eksi Çözüm
Wi-Fi modülü takmanız gerek. Anakartınız varsayılan olarak bir WiFi modülü ile gelmiyor: * M.2 (E key) Wi-Fi card is not provided
KS KS Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 13 Kasım 2023 #3 Recep Baltaş dedi: Wi-Fi modülü takmanız gerek. Anakartınız varsayılan olarak bir Wi-Fi modülü ile gelmiyor: * M.2 (E key) Wi-Fi card is not provided Genişletmek için tıkla... Hocam cevap için teşekkürler. Fakat hangi modül işime yarar bilmiyorum marka modele göre mi almam gerekiyor? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Wi-Fi modülü takmanız gerek. Anakartınız varsayılan olarak bir Wi-Fi modülü ile gelmiyor: * M.2 (E key) Wi-Fi card is not provided Genişletmek için tıkla... Hocam cevap için teşekkürler. Fakat hangi modül işime yarar bilmiyorum marka modele göre mi almam gerekiyor?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 15 Kasım 2023 #4 Modül tavsiyesi için ayrı konu açmanı öneririm. M.2 olan bir modül alacaksın ki zaten çoğu öyle. Artı 0 Eksi