"İstiyorsanız çocukla göndereyim" cümlesinden çok şey anlaşılıyor zaten.
Merhaba anakartimi inceliyordum bir yere takildim. Anakartta bu yer çizik mi? Yoksa boya mı? Bir türlü çözemedim.
Boya gibi duruyor ama emin olmak için dokunarak kontrol edebilirsin. Eğer diğer boyalı bölgerlerden farklı bir yüzey hissi yoksa çizik değil boyadır.
Hocam resimden pek anlaşılmıyor ama çizik olduğunu düşünmüyorum. Korkulacak bir şey yok. Anakartın modelini arama motorunda aratıp anakart görsellerini inceleyebilirsiniz.
Elinizle dokunmayı deneyin tahriş olmuş bir dokunma hissi var mı? Çizik olduğunu düşünmüyorum. Boyadır oSatin alacağım bu anakartı adam boya dediği için bu konuyu açtım.
Elinizle dokunmayı deneyin tahriş olmuş bir dokunma hissi var mı? Çizik olduğunu düşünmüyorum. Boyadır o
Çok garip. Sadece anakartın ikinci eli o fiyat. Ben pek güvenmedim işlemci ve ram özellikleri nedir? Ve nereden satın alıyorsunuz?Pazar günü yollayacak adam bana orada bakarim ama pek güvenmiyorum işlemci anakart RAM 1600 TL diyor. Ucuz degil mi?
Çok garip. Sadece anakartın ikinci eli o fiyat. Ben pek güvenmedim işlemci ve RAM özellikleri nedir? Ve nereden satın alıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.