Çözüldü Anakartta çizik var mı yoksa bu boya mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PanDoTech

Decapat
Daha fazla  
Merhaba anakartimi inceliyordum bir yere takildim. Anakartta bu yer çizik mi? Yoksa boya mı? Bir türlü çözemedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20240801_232014.jpg
    226,6 KB · Görüntüleme: 62
Hocam resimden pek anlaşılmıyor ama çizik olduğunu düşünmüyorum. Korkulacak birşey yok. Anakartın modelini arama motorunda aratıp anakart görsellerini inceleyebilirsiniz.

Boya gibi duruyor ama emin olmak için dokunarak kontrol edebilirsin. Eğer diğer boyalı bölgerlerden farklı bir yüzey hissi yoksa çizik değil boyadır.

Satin alacağım bu anakartı adam boya dediği için bu konuyu açtım.

Hocam resimden pek anlaşılmıyor ama çizik olduğunu düşünmüyorum. Korkulacak bir şey yok. Anakartın modelini arama motorunda aratıp anakart görsellerini inceleyebilirsiniz.

Arattim ama yazinin orada çizik yok.

Elinizle dokunmayı deneyin tahriş olmuş bir dokunma hissi var mı? Çizik olduğunu düşünmüyorum. Boyadır o

Pazar günü yollayacak adam bana orada bakarim ama pek güvenmiyorum işlemci anakart RAM 1600 TL diyor. Ucuz degil mi?

Pazar günü yollayacak adam bana orada bakarim ama pek güvenmiyorum işlemci anakart RAM 1600 TL diyor. Ucuz degil mi?
Çok garip. Sadece anakartın ikinci eli o fiyat. Ben pek güvenmedim işlemci ve ram özellikleri nedir? Ve nereden satın alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…