B Burak6263 Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 160 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba yeni ekran kartı ve PSU aldım bilgisayar sorunsuz açılıyordu. Ekran kartı ve PSU'yu taktım tüm parçalar çalışıyor fakat CPU ışığı yanıyor görüntü gelmiyor. Nasıl çözeceğim? Her şeyi eksiksiz bağladığımdan eminim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2023
Arkadaşlar merhaba yeni ekran kartı ve PSU aldım bilgisayar sorunsuz açılıyordu. Ekran kartı ve PSU'yu taktım tüm parçalar çalışıyor fakat CPU ışığı yanıyor görüntü gelmiyor. Nasıl çözeceğim? Her şeyi eksiksiz bağladığımdan eminim.
KS KS B Burak6263 Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 160 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #31 Marix dedi: O zaman direkt yeni sürücüyü kurun, sorun çıkarsa DDU ile kaldırıp tekrar kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun Marix dedi: O DDU linkini tıklayın orada anlatıyor, kaldırın sonra ye sürücüyü kurun. Genişletmek için tıkla... Usta yaptım oldu ekran kartı sürücüsüde silinmiş galiba Google bile kasıyor yenisini indiriyorum Son düzenleme: 10 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Marix dedi: O zaman direkt yeni sürücüyü kurun, sorun çıkarsa DDU ile kaldırıp tekrar kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun Marix dedi: O DDU linkini tıklayın orada anlatıyor, kaldırın sonra ye sürücüyü kurun. Genişletmek için tıkla... Usta yaptım oldu ekran kartı sürücüsüde silinmiş galiba Google bile kasıyor yenisini indiriyorum