ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #1 RAM Hyperx furry ddr4 SSD veya HDD modeli Toshiba rc500 Ekran kartı GTX 1660 Super Dostlar PC'yi temizledim ve tekrar başlattığımda CPU ışığı yanıyordu anakartta fakat işlemci soğutucusu ve fanlar dönüyor fakat PC'nin ışığı bile yanmıyor. Görüntü de gelmiyor. BIOS pili tak çıkar yaptım yine olmadı.
Dostlar PC'yi temizledim ve tekrar başlattığımda CPU ışığı yanıyordu anakartta fakat işlemci soğutucusu ve fanlar dönüyor fakat PC'nin ışığı bile yanmıyor. Görüntü de gelmiyor. BIOS pili tak çıkar yaptım yine olmadı.
Enes2311 Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #2 BIOS'u sıfırlayın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #3 Enes2311 dedi: BIOS'u sıfırlayın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum da bios pilini çıkarıp taktım bios sıfırlanmış olmadı mı? Olmadıysa nasıl sıfırlayabilirim? Artı 0 Eksi
Enes2311 dedi: BIOS'u sıfırlayın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum da bios pilini çıkarıp taktım bios sıfırlanmış olmadı mı? Olmadıysa nasıl sıfırlayabilirim?
Enes2311 Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #4 Vallahi hocam ona YouTube'dan anakart modeline göre bakın orada yabancıda olsa vardır. Artı 0 Eksi
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 756 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #5 RAM'i söktünüz mü? Tırnağı açık gibi görünüyorda. Artı 0 Eksi
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.116 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #6 MısırlıPatlıcan dedi: RAM'i söktünüz mü? Tırnağı açık gibi görünüyorda. Genişletmek için tıkla... Evet cidden RAM tam takılı değilmiş gibi duruyor. Artı 0 Eksi
MısırlıPatlıcan dedi: RAM'i söktünüz mü? Tırnağı açık gibi görünüyorda. Genişletmek için tıkla... Evet cidden RAM tam takılı değilmiş gibi duruyor.
LokumluBisküvi Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 440 Çözümler 4 27 Ağustos 2025 #7 RAM'i çıkartıp temizleyip diğer slota takıp deneyin olmazsa CPU Power kablosunu çıkartıp oturduğundan emin olacak şekilde tekrar takın. Artı 0 Eksi
RAM'i çıkartıp temizleyip diğer slota takıp deneyin olmazsa CPU Power kablosunu çıkartıp oturduğundan emin olacak şekilde tekrar takın.
KS KS ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #8 MısırlıPatlıcan dedi: RAM'i söktünüz mü? Tırnağı açık gibi görünüyorda. Genişletmek için tıkla... Hocam söktüm onu da fakat geri takmıştım klipsi ses çıkarmadı tam oturuyordu ama şimdi geri çıkıyor klips kapalıykende fakat hiç zorlamadım Artı 0 Eksi
MısırlıPatlıcan dedi: RAM'i söktünüz mü? Tırnağı açık gibi görünüyorda. Genişletmek için tıkla... Hocam söktüm onu da fakat geri takmıştım klipsi ses çıkarmadı tam oturuyordu ama şimdi geri çıkıyor klips kapalıykende fakat hiç zorlamadım
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 756 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #9 ZeroNSS dedi: Hocam söktüm onu da fakat geri takmıştım klipsi ses çıkarmadı tam oturuyordu ama şimdi geri çıkıyor klips kapalıykende fakat hiç zorlamadım. Genişletmek için tıkla... 1. slota takmayı da dener misin? Oturduğundan emin olun bence sorun RAM'da. Artı 0 Eksi
ZeroNSS dedi: Hocam söktüm onu da fakat geri takmıştım klipsi ses çıkarmadı tam oturuyordu ama şimdi geri çıkıyor klips kapalıykende fakat hiç zorlamadım. Genişletmek için tıkla... 1. slota takmayı da dener misin? Oturduğundan emin olun bence sorun RAM'da.
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 736 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #10 Ramin yerini değiştirin. Artı 0 Eksi