ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #1 RAM Hyperx furry ddr4 SSD veya HDD modeli Toshiba rc500 Ekran kartı GTX 1660 Super Dostlar PC'yi temizledim ve tekrar başlattığımda CPU ışığı yanıyordu anakartta fakat işlemci soğutucusu ve fanlar dönüyor fakat PC'nin ışığı bile yanmıyor. Görüntü de gelmiyor. BIOS pili tak çıkar yaptım yine olmadı.
Dostlar PC'yi temizledim ve tekrar başlattığımda CPU ışığı yanıyordu anakartta fakat işlemci soğutucusu ve fanlar dönüyor fakat PC'nin ışığı bile yanmıyor. Görüntü de gelmiyor. BIOS pili tak çıkar yaptım yine olmadı.
KS KS ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #11 MısırlıPatlıcan dedi: RAM'i söktünüz mü? Tırnağı açık gibi görünüyorda. Genişletmek için tıkla... LokumluBisküvi dedi: RAM'i çıkartıp temizleyip diğer slota takıp deneyin olmazsa CPU Power kablosunu çıkartıp oturduğundan emin olacak şekilde tekrar takın. Genişletmek için tıkla... MısırlıPatlıcan dedi: 1. slota takmayı da dener misin? Oturduğundan emin olun bence sorun RAM'da. Genişletmek için tıkla... Fakir Nasus dedi: Ramin yerini değiştirin. Genişletmek için tıkla... Slotunu değiştirip temizleyip daha sağlam taktım fakat aynı Slot kendini kapattı klik sesiyle Dosya Ekleri 17563234879752537983590291236433.jpg 192,1 KB · Görüntüleme: 19 Artı 0 Eksi
MısırlıPatlıcan dedi: RAM'i söktünüz mü? Tırnağı açık gibi görünüyorda. Genişletmek için tıkla... LokumluBisküvi dedi: RAM'i çıkartıp temizleyip diğer slota takıp deneyin olmazsa CPU Power kablosunu çıkartıp oturduğundan emin olacak şekilde tekrar takın. Genişletmek için tıkla... MısırlıPatlıcan dedi: 1. slota takmayı da dener misin? Oturduğundan emin olun bence sorun RAM'da. Genişletmek için tıkla... Fakir Nasus dedi: Ramin yerini değiştirin. Genişletmek için tıkla... Slotunu değiştirip temizleyip daha sağlam taktım fakat aynı Slot kendini kapattı klik sesiyle
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 756 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #12 ZeroNSS dedi: Slotunu değiştirip temizleyip daha sağlam taktım fakat aynı Slot kendini kapattı klik sesiyle Genişletmek için tıkla... İşlemciyi söktüyseniz belki pinlere zarar vermiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ZeroNSS dedi: Slotunu değiştirip temizleyip daha sağlam taktım fakat aynı Slot kendini kapattı klik sesiyle Genişletmek için tıkla... İşlemciyi söktüyseniz belki pinlere zarar vermiş olabilirsiniz.
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 736 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #13 MısırlıPatlıcan dedi: İşlemciyi söktüyseniz belki pinlere zarar vermiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam anakarta buzzer ya da speaker takarak bip sesi geldiğini kontrol edelim. Artı 0 Eksi
MısırlıPatlıcan dedi: İşlemciyi söktüyseniz belki pinlere zarar vermiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam anakarta buzzer ya da speaker takarak bip sesi geldiğini kontrol edelim.
KS KS ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #14 MısırlıPatlıcan dedi: İşlemciyi söktüyseniz belki pinlere zarar vermiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam yanmazsa öyle düşünücem fakat çok dikkatli yaptım Artı 0 Eksi
MısırlıPatlıcan dedi: İşlemciyi söktüyseniz belki pinlere zarar vermiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam yanmazsa öyle düşünücem fakat çok dikkatli yaptım
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 756 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #15 Fakir Nasus dedi: Hocam anakarta buzzer ya da speaker takarak bip sesi geldiğini kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Olduğunu sanmıyorum fakat var ise iyi olur. Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Hocam anakarta buzzer ya da speaker takarak bip sesi geldiğini kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Olduğunu sanmıyorum fakat var ise iyi olur.
KS KS ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #16 Fakir Nasus dedi: Hocam anakarta buzzer ya da speaker takarak bip sesi geldiğini kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın nasıl yapıcsm bilmiyorum da anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Hocam anakarta buzzer ya da speaker takarak bip sesi geldiğini kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın nasıl yapıcsm bilmiyorum da anlatabilir misiniz?
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 736 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #17 ZeroNSS dedi: Hocam kusura bakmayın nasıl yapıcsm bilmiyorum da anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ZeroNSS dedi: Hocam kusura bakmayın nasıl yapıcsm bilmiyorum da anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ZeroNSS Picopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 242 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #18 Fakir Nasus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... MısırlıPatlıcan dedi: Olduğunu sanmıyorum fakat var ise iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam izledim fakat speaker kablosunu maalesef bulamadım arka panel bu şekilde boşta kablo yok. Dosya Ekleri 17563247875184206496280170829307.jpg 222,3 KB · Görüntüleme: 19 Artı 0 Eksi
Fakir Nasus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... MısırlıPatlıcan dedi: Olduğunu sanmıyorum fakat var ise iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam izledim fakat speaker kablosunu maalesef bulamadım arka panel bu şekilde boşta kablo yok.
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 736 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #19 ZeroNSS dedi: Hocam izledim fakat speaker kablosunu maalesef bulamadım arka panel bu şekilde boşta kablo yok. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartınızı söyleyebilir misin? Artı 0 Eksi
ZeroNSS dedi: Hocam izledim fakat speaker kablosunu maalesef bulamadım arka panel bu şekilde boşta kablo yok. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartınızı söyleyebilir misin?
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 756 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #20 ZeroNSS dedi: Hocam izledim fakat speaker kablosunu maalesef bulamadım arka panel bu şekilde boşta kablo yok. Genişletmek için tıkla... Yeni kasalarda speaker bulunmuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
ZeroNSS dedi: Hocam izledim fakat speaker kablosunu maalesef bulamadım arka panel bu şekilde boşta kablo yok. Genişletmek için tıkla... Yeni kasalarda speaker bulunmuyor diye biliyorum.