Anakartta CPU kırmızı ve DRAM sarı ışıkları birlikte yanıyor ve görüntü gelmiyor

BroChef

Decapat
Daha fazla  
Sıvı soğutucu arızalanınca kule tipi soğutucu taktım. İşlemci Ryzen 5 7600X, anakart MSI Pro B650p Wi-Fi. Bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu gayet stabil çalışıyordu. Taki kule tipi soğutucu montajı yapana kadar. Söktüm taktım, bağlantıları kontrol ettim, RAM'leri söküp her birini 4 farklı yuvaya takıp denedim yine de olmadı. Sorun ne olabilir arkadaşlar? Hiç böyle bir sorun yaşamadım daha önce. Monitöre görüntü de gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kule tipi soğutucuyu takarken işlemciye fazla baskı yaptıysanız işlemci pinlerine zarar vermiş olabilirsiniz. İşlemci pinlerinde yamukluk vs. var mı diye kontrol edin.

Kule tipi soğutucuyu takarken işlemciye fazla baskı yaptıysanız işlemci pinlerine zarar vermiş olabilirsiniz. İşlemci pinlerinde yamukluk vs. var mı diye kontrol edin.
Hocam açıkcası işlemciyi takarken mi oldu sökerken mi anlamadım. Themalright işlemci güçlendirme kitide mevcut. Eşit şekilde bir sağdan bir soldan sıktım zaten maksimum noktası mevcut. Arkadaşım inceledi içe doğru dönmüş 3 pin. Nasıl becerebildim aklım almıyor.

Dosya Ekleri

• 20250217_200917.jpg
    208,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…