Merhaba, bilgisayarı kullanırken birden hata vermeden kapandı ama kasa ışıkları yanıyordu. 30dk öncesinde 3D render almıştım, ısıdan dolayı kapanacak olsa, render esnasında kapanırdı diye düşünüyorum. Kapandığında yük altında değildi. Soğutmayı MSI MAG CoreLiquid 360r V2 sıvı soğutma ile yapıyorum. Power tuşuna basınca kasa ışıkları yanıyor, anakartın EZ Debug bölümünde CPU LED'i kırmızı yanıyor ama bir süre sonra kayboluyor, fakat DRAM LED'i sürekli sarı yanıyor. RAM'leri çıkardım ve silgi ile temizledim ve RAM slotlarını temizledim. RAM'ler takılı değilken çalıştırmayı denedim. Her RAM'i tek başına, 4 RAM slotuna da sırasıyla takarak çalıştırmayı denedim. BIOS pilini söküp 30dk bekledikten sonra tekrar takarak çalıştırmayı denedim. İşlemciyi söküp tekrar takmayı ve soğutucu vidalarını gevşetmeyi denedim. Ekran kartını çıkarıp onboard görüntü almayı denedim. USB bellek ile anakart üstündeki flash BIOS tuşuna basarak BIOS sürümünü güncellemeyi denedim. Fakat hiçbir yöntem ile çözüme ulaşamadım, hala görüntü alamıyorum. Power tuşuna basılı tutunca bilgisayar kapanmıyor ama aynı tuşlu açılıyor. Sorun ve çözüm hakkında fikir yürütebilecek ya da tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.