Pro54 Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #11 nebi64 dedi: Daha önce h55+1 diye aratmıştım fakat ne yazıkki öyle bir model yok. Eki Görüntüle 77792 Genişletmek için tıkla... Bakın bende de bu şekilde gösteriyor ve doğru Dosya Ekleri rtyt.png 28,6 KB · Görüntüleme: 407
nebi64 dedi: Daha önce h55+1 diye aratmıştım fakat ne yazıkki öyle bir model yok. Eki Görüntüle 77792 Genişletmek için tıkla... Bakın bende de bu şekilde gösteriyor ve doğru
nebi64 Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #12 BilgisayarKurdu dedi: H55 yonga seti modeli oluyor. Sen AIDA64 Extreme Edition indirip sistem özelliklerine bir de oradan bak istersen. Genişletmek için tıkla... O programla da baktım fakat sonuç aynı sadece Intel h55 yazıyor başka bir bilgi yok.
BilgisayarKurdu dedi: H55 yonga seti modeli oluyor. Sen AIDA64 Extreme Edition indirip sistem özelliklerine bir de oradan bak istersen. Genişletmek için tıkla... O programla da baktım fakat sonuç aynı sadece Intel h55 yazıyor başka bir bilgi yok.
Pro54 Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #13 nebi64 dedi: O programla da baktım fakat sonuç aynı sadece Intel h55 yazıyor başka bir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Siz tam olarak ne için öğrenmek istiyorsunuz modeli ? Model zaten h55 olarak gösteriyor modeli h55 başka birşeyi öğrenmek istiyor olmayasınız ?
nebi64 dedi: O programla da baktım fakat sonuç aynı sadece Intel h55 yazıyor başka bir bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Siz tam olarak ne için öğrenmek istiyorsunuz modeli ? Model zaten h55 olarak gösteriyor modeli h55 başka birşeyi öğrenmek istiyor olmayasınız ?
nebi64 Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #14 Pro54 dedi: Siz tam olarak ne için öğrenmek istiyorsunuz modeli ? Model zaten h55 olarak gösteriyor modeli h55 başka birşeyi öğrenmek istiyor olmayasınız ? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemeleri için modelini öğrenmem gerekiyor fakat modeli H55 olamaz çünkü o kullandığı chipsetin modeli.
Pro54 dedi: Siz tam olarak ne için öğrenmek istiyorsunuz modeli ? Model zaten h55 olarak gösteriyor modeli h55 başka birşeyi öğrenmek istiyor olmayasınız ? Genişletmek için tıkla... Bios güncellemeleri için modelini öğrenmem gerekiyor fakat modeli H55 olamaz çünkü o kullandığı chipsetin modeli.
Pro54 Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #15 nebi64 dedi: Bios güncellemeleri için modelini öğrenmem gerekiyor fakat modeli H55 olamaz çünkü o kullandığı chipsetin modeli. Genişletmek için tıkla... AIDA64 programıyla baktınız mı ? Birde o programla bakın.
nebi64 dedi: Bios güncellemeleri için modelini öğrenmem gerekiyor fakat modeli H55 olamaz çünkü o kullandığı chipsetin modeli. Genişletmek için tıkla... AIDA64 programıyla baktınız mı ? Birde o programla bakın.
nebi64 Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #16 BilgisayarKurdu dedi: H55 yonga seti modeli oluyor. Sen AIDA64 Extreme Edition indirip sistem özelliklerine bir de oradan bak istersen. Genişletmek için tıkla... nebi64 dedi: O programla da baktım fakat sonuç aynı sadece Intel h55 yazıyor başka bir bilgi yok. Genişletmek için tıkla...
BilgisayarKurdu dedi: H55 yonga seti modeli oluyor. Sen AIDA64 Extreme Edition indirip sistem özelliklerine bir de oradan bak istersen. Genişletmek için tıkla... nebi64 dedi: O programla da baktım fakat sonuç aynı sadece Intel h55 yazıyor başka bir bilgi yok. Genişletmek için tıkla...
Pro54 Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #17 nebi64 dedi: Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben bütün alternatifleri sundum size benden bu kadar
nebi64 dedi: Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben bütün alternatifleri sundum size benden bu kadar
K Klour Ziyaretçi 16 Haziran 2015 #18 Al kardeşim neyin kavgasını yapıyosunuz kartın bu derin derin baktım portlar filan aynı senin kart.senin kartın bir sürü çeşiti var ama bu eminim.
Al kardeşim neyin kavgasını yapıyosunuz kartın bu derin derin baktım portlar filan aynı senin kart.senin kartın bir sürü çeşiti var ama bu eminim.