G g0rkemdl Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Merhaba arkadaşlar bir sistem topladım PSU işlemci vs start veriyorum CPU ve DRAM ışıkları teker teker yanıp sönüyor uyumlulukla, yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar bir sistem topladım PSU işlemci vs start veriyorum CPU ve DRAM ışıkları teker teker yanıp sönüyor uyumlulukla, yardımcı olur musunuz?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 25 Haziran 2025 #2 Anakart modelinizi ve hangi ışığın hangi sayıda yanıp sondugunu de belirtir misiniz?
G g0rkemdl Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Anakart modelinizi ve hangi ışığın hangi sayıda yanıp sondugunu de belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam anakart Z270 Gaming M3 CPU ve DRAM ışıkları yaniyor ve sonuyor birlikte bir sayısı yok goruntu gelmiyor. Hep yanıp sonuyor ama.
Sakuya Izayoi dedi: Anakart modelinizi ve hangi ışığın hangi sayıda yanıp sondugunu de belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam anakart Z270 Gaming M3 CPU ve DRAM ışıkları yaniyor ve sonuyor birlikte bir sayısı yok goruntu gelmiyor. Hep yanıp sonuyor ama.