Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Aralık 2020 #1 Beyler elimde böyle kasa için RGB'ler var ancak anakartımda nereye takacağımı bilemedim. Lütfen yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri image.jpg 91,5 KB · Görüntüleme: 189 image.jpg 172,8 KB · Görüntüleme: 182
Beyler elimde böyle kasa için RGB'ler var ancak anakartımda nereye takacağımı bilemedim. Lütfen yardımcı olur musunuz?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #2 Fan çoklayıcı alıp 4 fanı tek bir yere takıcaksınız. Hepsini CPU Fan yazan yere takıcaksın.
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #3 Anakartında ARGB led girişi olmadığı için bir kontrolcü vasıtası ile kullanabilirsin. Onun haricinde ARGB'yi kontrol edemezsin.
Anakartında ARGB led girişi olmadığı için bir kontrolcü vasıtası ile kullanabilirsin. Onun haricinde ARGB'yi kontrol edemezsin.
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Aralık 2020 #4 Beyler fan değil kasanın kendi rgb ışıkları bu fotoğraftakiler ana karta bağlayamadım bir türlü Yunusemre0101 dedi: Anakartında ARGB led girişi olmadığı için bir kontrolcü vasıtası ile kullanabilirsin. Onun haricinde ARGB'yi kontrol edemezsin. Genişletmek için tıkla... Nerden alabilirim?
Beyler fan değil kasanın kendi rgb ışıkları bu fotoğraftakiler ana karta bağlayamadım bir türlü Yunusemre0101 dedi: Anakartında ARGB led girişi olmadığı için bir kontrolcü vasıtası ile kullanabilirsin. Onun haricinde ARGB'yi kontrol edemezsin. Genişletmek için tıkla... Nerden alabilirim?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 30 Aralık 2020 #5 Emircanazik dedi: Beyler fan değil kasanın kendi rgb ışıkları bu fotoğraftakiler ana karta bağlayamadım bir türlü Nerden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Onları takmayınca fanlar dönüyor mu?
Emircanazik dedi: Beyler fan değil kasanın kendi rgb ışıkları bu fotoğraftakiler ana karta bağlayamadım bir türlü Nerden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Onları takmayınca fanlar dönüyor mu?
Y Yunusemre0101 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 3.455 Çözümler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #6 Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) | Teknobiyotik Böyle bir ürün işini görebilir.
Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) | Teknobiyotik Böyle bir ürün işini görebilir.
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Aralık 2020 #7 Yunusemre0101 dedi: Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) | Teknobiyotik Böyle bir ürün işini görebilir. Genişletmek için tıkla... Bunu ana kartımda nereye bağlıyacam peki? 371129 dedi: Onları takmayınca fanlar dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Fanlarda bi sıkıntı yok ben kasanın kendi ön ışıklarını nereye bağlayacağımı bilmiyorum
Yunusemre0101 dedi: Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü (DKCCBR2A) | Teknobiyotik Böyle bir ürün işini görebilir. Genişletmek için tıkla... Bunu ana kartımda nereye bağlıyacam peki? 371129 dedi: Onları takmayınca fanlar dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Fanlarda bi sıkıntı yok ben kasanın kendi ön ışıklarını nereye bağlayacağımı bilmiyorum