Anakartta işlemci pinine kaçan kurumuş macun kaçtı

Sorun olmaz. Şu anki sistemimi aynı bu şekilde kullanıyorum. Temizlemeye üşenmiştim 1 yıldır sorunsuz çalışıyor.
O durum belli olmaz. Eğer pinin anakarta temasını engellerse, sorun olabilir.

Haa önemsiz bir pin yada boşta olan bir pin ise sorun olmayabilir.
(Bir ara pinlerin hepsinin işlevi olmadığını bazılarının boşta olduğunu okumuştum.)

Mesela, eski nesil AMD işlemcimin bacağı kopmuştu. O şekilde taktım.
Yalnızca bios işlemciyi üst model işlemci gibi algılıyordu. Başka türlü sorun yaşamamıştım.

Son düzenleme:
Hocam süpürge ile çektim bence okey gibi duruyor sizce?

Eki Görüntüle 2537766

Artı olarak pin AM4 Pinout Diagram & Look up table sitesinden bakınca usb_ss_3txp kısmında bir sorun olur mu şu an takmam uygun mu?

Hocam denediniz mi? Biraz kalmis gibi onu da cekmeyi deneyin. Saç kurutma makinesiyle biraz kurutup igneyle almayi deneyebilirsiniz ama bastirip iceri kacmamasina dikkat edin. Ya da biraz kurutup igneyle koparip supurge ile cekip alabilirsiniz.

Hocam denediniz mi? Biraz kalmis gibi onu da cekmeyi deneyin. Saç kurutma makinesiyle biraz kurutup igneyle almayi deneyebilirsiniz ama bastirip iceri kacmamasina dikkat edin. Ya da biraz kurutup igneyle koparip supurge ile cekip alabilirsiniz.

Kurutup igneyle parçalasam supurgeyle ceksem cok mu risk olur? Ayrıca ellemeyip böyle bırakıp kullansam ploblem olur mu o pin sanırım USB 3.0 ile alakalı sanırım en fazla USB 3.0 kullanılmaz diğer fonksiyonlara bir şey olur mu hocam?

Cok isitmadan sadece o bolgeyi kurutursan ve icindeki pine zarar vermeden parcalayip cekersen hiç sorun olmaz. Ellemeyip kullanirsan o bolgeden akim duzgun gecmedigi icin hata alabilirsin en iyi ihtimalle bir şey olmaz en kotu ihtimallede PC de bulunan bir bileseni bozabilirsin.

Kurutup parçalayıp cekmeyi deneyeceğim hocam. Tahimimce uzaktan birkaç saniye yeterli olur paylaşırım sizinlede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…