Arkadaşlar iyi akşamlar. 20 dakika önce video izlerken bacağım kasaya çarptı ve elektriği kesildi sonrasında tekrar açtığımda anakartta sarı ve kırmızı renk ışıklar yandı, monitöre de görüntü gelmiyor ne yapmalıyım?
Çözdüm sorunu hocam: Tüm hocalarıma teşekkürler öncelikle her şeyi denedim fakat en son çare Win menusunde takılırken sıfırlayayım dedim ve düzeldi su an kullanıyorum. Herkese tekrardan teşekkürler.
MSI ekranı geliyor yükleniyor sonrasında bilgisayarınızda sorun oluştu diyor devam ediyor. aynı şekilde kapanıp açılıyor yeniden başlatın diyor başlatıyorum ama bilgisayarda enerji kesilmiyor devam ediyor.
evet hocam oturttum slota taktım. kasanın power tusuna basıyorum ışıklar yanmıyor kasayı ileri ittiriyorum açılıyor.
MSI ekranı geliyor yükleniyor sonrasında bilgisayarınızda sorun oluştu diyor devam ediyor. aynı şekilde kapanıp açılıyor yeniden başlatın diyor başlatıyorum ama bilgisayarda enerji kesilmiyor devam ediyor.
Evet hocam oturttum slota taktım. Kasanın Power tusuna basıyorum ışıklar yanmıyor kasayı ileri ittiriyorum açılıyor.
MSI ekranı geliyor yükleniyor sonrasında bilgisayarınızda sorun oluştu diyor devam ediyor. Aynı şekilde kapanıp açılıyor yeniden başlatın diyor başlatıyorum ama bilgisayarda enerji kesilmiyor devam ediyor.
Evet hocam oturttum slota taktım. Kasanın Power tusuna basıyorum ışıklar yanmıyor kasayı ileri ittiriyorum açılıyor.
MSI ekranı geliyor yükleniyor sonrasında bilgisayarınızda sorun oluştu diyor devam ediyor. Aynı şekilde kapanıp açılıyor yeniden başlatın diyor başlatıyorum ama bilgisayarda enerji kesilmiyor devam ediyor.
Garantisi varsa garantiye verin. Onun dışında RAM'leri tek tek dene biri bozulmuş olabilir, görüntü alıyorsanız ve BIOS'tan çıkamıyorsanız; ya işlemciniz veya anakartın bozuk, yada ssd'yi düzgün takamadın.