L lexusbey Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 17 24 Şubat 2024 #1 RAM Vengance ddr4 3200 mhz cl16 İşlemci Ryzen 5 1600 Merhaba dostlar, aşağıda resimde gözüken anakartta minik bir parça eksik gibi hissettim ve gördüğüm yeri de işaretliyorum. Sizler de kontrol edebilir misiniz sistemi kurmaya? Korkuyorum.
Merhaba dostlar, aşağıda resimde gözüken anakartta minik bir parça eksik gibi hissettim ve gördüğüm yeri de işaretliyorum. Sizler de kontrol edebilir misiniz sistemi kurmaya? Korkuyorum.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #2 Öyle bir yerde parça eksik olacağını sanmıyorum. Anakartınızın modeli nedir?
L lexusbey Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 17 24 Şubat 2024 #3 aionthearete dedi: Öyle bir yerde parça eksik olacağını sanmıyorum. Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Asrock A320m HDV R4.0 modeli
aionthearete dedi: Öyle bir yerde parça eksik olacağını sanmıyorum. Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Asrock A320m HDV R4.0 modeli
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #4 İşaretlediğiniz alanda eksik bir parça yok. Olması gerektiği gibi.
L lexusbey Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 17 24 Şubat 2024 #5 aionthearete dedi: İşaretlediğiniz alanda eksik bir parça yok. Olması gerektiği gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bugün açtığım 1 konu daha var profilimden bakıp onada yardımcı olma şansınız varmıdır ekran kartı ile alakalı
aionthearete dedi: İşaretlediğiniz alanda eksik bir parça yok. Olması gerektiği gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bugün açtığım 1 konu daha var profilimden bakıp onada yardımcı olma şansınız varmıdır ekran kartı ile alakalı