Anakartta RAM Yokken Çalışır mı?

FerilNEX

Hectopat
Daha fazla  
2. El bir anakart aldım işlemcisi var elimde fakat anakart çalışıyor mu diye bakmak için anakarta power kablolarını her şeyi taktım fakat hiçbir türlü start alamadım. RAM takılı değil ondan mı diye düşündüm takılı olmazsa bipler sadece ama hiç tepki olmuyor ışık falan da yanmıyor. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tepkime vermesi gerekiyor. Ve hata bip sesi vermesi gerekebilir. Tabi speaker'i bağlı ise.

Geç cevap verdiğim için üzgünüm, ceza vardı mesaj yazamadım. Anakartta elektrik var, kontrol kalemi ile kontrol ettim. Elimde eski bir anakart vardı, işlemcisi de vardı elimde, ilk başta işlemcisiz çalıştırmayı denedim çalışmadı. Sonrasında işlemciyi taktım çalıştırmayı denedim çalıştı ve bip sesleri verdi. Sonra tekrar denedim yeni anakarta takıp ama maalesef yine çalışmadı RAM'den diye düşünüyorum, RAM' alıcam en yakın zamanda ama aklıma bir soru takıldı. Anakart yeni nesil olduğu için RAM yokken zarar gelmesin diye startlamıyor olabilir gibi düşündüm, sizin de yorumunuzu almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Anakart H110M-PRO VD
İşlemci:pentium G4400

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı