Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #21 FerilNEX dedi: Kırmızı ile çizdiğim yerlerde 3 adet küçük led var başka yok.Eki Görüntüle 408414 Genişletmek için tıkla... İşte bu aynen dediğim bunlar hata var mı yok mu gösteren ledler tam olarak neye göre işliyor bilmiyorum araştırırsan bulursun.
FerilNEX dedi: Kırmızı ile çizdiğim yerlerde 3 adet küçük led var başka yok.Eki Görüntüle 408414 Genişletmek için tıkla... İşte bu aynen dediğim bunlar hata var mı yok mu gösteren ledler tam olarak neye göre işliyor bilmiyorum araştırırsan bulursun.
FerilNEX Hectopat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #22 Canon dedi: İşte bu aynen dediğim bunlar hata var mı yok mu gösteren ledler tam olarak neye göre işliyor bilmiyorum araştırırsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Eve şimdi geldim fotoğrafını atacağım
Canon dedi: İşte bu aynen dediğim bunlar hata var mı yok mu gösteren ledler tam olarak neye göre işliyor bilmiyorum araştırırsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Eve şimdi geldim fotoğrafını atacağım
Canon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 597 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #23 Ribozom dedi: Anakartın üzerinde bu tip hata seslerini veren bir parça vardı. Hatta Recep Baltaş bir arkadaşa açıklamıştı bir konuda onu. Speaker gerekmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Speaker, Buzzer'da diyorlar.
Ribozom dedi: Anakartın üzerinde bu tip hata seslerini veren bir parça vardı. Hatta Recep Baltaş bir arkadaşa açıklamıştı bir konuda onu. Speaker gerekmiyor yani. Genişletmek için tıkla... Speaker, Buzzer'da diyorlar.
FerilNEX Hectopat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #24 Anakart şu an böyle hocam
FerilNEX Hectopat Katılım 23 Ağustos 2017 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #25 Arkadaşlar size kontrol kalemi ile fotoğraf atacaktım birden anakart çalıştı hepinize ilginiz için teşekkürler sağolun varolun.
Arkadaşlar size kontrol kalemi ile fotoğraf atacaktım birden anakart çalıştı hepinize ilginiz için teşekkürler sağolun varolun.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Haziran 2019 #26 FerilNEX dedi: Arkadaşlar size kontrol kalemi ile fotoğraf atacaktım birden anakart çalıştı hepinize ilginiz için teşekkürler sağolun varolun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun diyelim bizde. [emoji3]
FerilNEX dedi: Arkadaşlar size kontrol kalemi ile fotoğraf atacaktım birden anakart çalıştı hepinize ilginiz için teşekkürler sağolun varolun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun diyelim bizde. [emoji3]