Anakartta soket sabitleme vidası yok

Fbehrem59

Hectopat
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba yakın zamanda ikinci el H81 anakart aldım. Fakat anakarta işlemci takarken fark ettim ki soketi sabitleyen vida yok, bu vida olmadan işlemciyi takamıyorum, soketi kilitleyemiyorum. Bu vidayı nereden bulabilirim?

1610446672013.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Islemci soketinde arkada bulunan iki vidadan birini söküp vida satan bir yere, ya da bir bilgisayarciya gidebilirsiniz. Ayni vida olmasi lazim. Söktükten sonra fazla zorlamadan ön kisimda denersiniz, eger uyarsa aynisini bulmaya calisirsiniz.

Internette "torx socket head" diye aratirsaniz benzerlerini bulursunuz. Yalniz uzunlugu ve capi hakkinda bir bilgim olmadigi icin hangisini alacaginizi söyleyemem. En iyisi söküp bir bilgisayarciya veya vida satan yere gitmek.

Islemci soketinde arkada bulunan iki vidadan birini söküp vida satan bir yere, ya da bir bilgisayarciya gidebilirsiniz. Ayni vida olmasi lazim. Söktükten sonra fazla zorlamadan ön kisimda denersiniz, eger uyarsa aynisini bulmaya calisirsiniz.

Internette "torx socket head" diye aratirsaniz benzerlerini bulursunuz. Yalniz uzunlugu ve capi hakkinda bir bilgim olmadigi icin hangisini alacaginizi söyleyemem. En iyisi söküp bir bilgisayarciya veya vida satan yere gitmek.
Merhaba dediğiniz gibi yapıp Anakartı bir bilgisayarcıya götürdüm, başka bir anakarttan bahsedilen vidayı söküp benim Anakarta taktılar. 5 TL gibi küçük meblağa hallettim sorunu sayenizde, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı