Anakartta sorun olup olmadı nasıl anlaşılır?

Mr. Falcon

Hectopat
Uyumsuz işlemci taktım ve açılıp birden kapandı sonrasında tekrar açılmadı ama anakartımda ışık var. Şimdi ne yapmalıyım anakartı mı değişrtireyim işlemciyi mi? Admin eğer sorun varsa diğer konuyu kaldırabilirim cidden zor durumdayım ve yardıma ihtiyacım var emeklerim boşa gidecek rica ediyorum.

Uyumsuz işlemci taktım ve açılıp birden kapandı sonrasında tekrar açılmadı ama anakartımda ışık var. Şimdi ne yapmalıyım anakartı mı değişrtireyim işlemciyi mi? Admin eğer sorun varsa diğer konuyu kaldırabilirim cidden zor durumdayım ve yardıma ihtiyacım var emeklerim boşa gidecek rica ediyorum.

Başka işlemci ile çalışıyor mu? Çalışıyorsa işlemciden kaynaklı. Eğer işlemcinin kalmasını istiyorsan anakart değiştir.

Başka işlemci ile çalışıyor mu? Çalışıyorsa işlemciden kaynaklı. Eğer işlemcinin kalmasını istiyorsan anakart değiştir.

İşlemci i5-2500 eskisini satın aldığım kişiye verip indirimli aldım anakartım H61M-K sitede kaldırmaz yazıyor. Ama anakart ışığı yanıyor aynı gün eski işlemcide çalışıyordu sonra bunu taktım açıldı PC sonra kendiliğinden gitti geri gelmedi. Işıklar yanıyor fanlar dönmüyor. Bilgisayarcılar çok uzakta taşıt yok götüremiyorum. PC'ye ihtiyaç var halletmem gerekiyor bir şekilde yardımlarınızı rica ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı