M Mehmet Genç Yoctopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #1 RAM 8GB İşlemci İntel core İ5 2400 Selamlar, ASUS P8H61 anakartım var. Anakart üzerinde TPM çipi takabileceğim bir yer var ama pinleri yok bu durumu nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri IMG_20220426_193949.jpg 122,2 KB · Görüntüleme: 146
Selamlar, ASUS P8H61 anakartım var. Anakart üzerinde TPM çipi takabileceğim bir yer var ama pinleri yok bu durumu nasıl çözebilirim?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #2 Tamda oraya lehimleniyor zaten hocam Eski versiyonlar soket şeklinde değil.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 26 Nisan 2022 #3 Kırılmış ora öyle görünüyor. Ya da lehimli yapılması lazım.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #4 Shadow Ryzen dedi: Kırılmış ora öyle görünüyor. Ya da lehimli yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Kırıldığını neresinden anladınız hocam lehimler mükemmel duruyor
Shadow Ryzen dedi: Kırılmış ora öyle görünüyor. Ya da lehimli yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Kırıldığını neresinden anladınız hocam lehimler mükemmel duruyor
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 26 Nisan 2022 #5 tugoli dedi: Kırıldığını neresinden anladınız hocam lehimler mükemmel duruyor Genişletmek için tıkla... TPM soldaki kısım değil mi o lehimleri demiyorum bak TPM yazısının solunda gibi.
tugoli dedi: Kırıldığını neresinden anladınız hocam lehimler mükemmel duruyor Genişletmek için tıkla... TPM soldaki kısım değil mi o lehimleri demiyorum bak TPM yazısının solunda gibi.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #6 Shadow Ryzen dedi: TPM soldaki kısım değil mi o lehimleri demiyorum bak TPM yazısının solunda gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam TPM yazısının üstündeki 20 lehim yeri TPM
Shadow Ryzen dedi: TPM soldaki kısım değil mi o lehimleri demiyorum bak TPM yazısının solunda gibi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam TPM yazısının üstündeki 20 lehim yeri TPM
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 26 Nisan 2022 #7 tugoli dedi: Yok hocam TPM yazısının üstündeki 20 lehim yeri TPM Genişletmek için tıkla... Öyle hayvan gibi yer mi kaplıyormuş eskiden? Olabilir şaşırmamak lazım.
tugoli dedi: Yok hocam TPM yazısının üstündeki 20 lehim yeri TPM Genişletmek için tıkla... Öyle hayvan gibi yer mi kaplıyormuş eskiden? Olabilir şaşırmamak lazım.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 26 Nisan 2022 #8 Neden TPM çipi takmak istiyorsunuz Windows 11 için mi?
Stalkerlp Kilopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 507 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #9 Merhaba, Sizin anakartın kılavuzuna baktım ancak TPM ile ilgili hiçbir giriş tarif edilmemiş. Fakat bu model anakartın P8H61-M2/TPM/SI olan bir modeli daha çıkmış sadece onda varmış. Altta resimde de yazıyor TPM çip girişi yok sizde maalesef.
Merhaba, Sizin anakartın kılavuzuna baktım ancak TPM ile ilgili hiçbir giriş tarif edilmemiş. Fakat bu model anakartın P8H61-M2/TPM/SI olan bir modeli daha çıkmış sadece onda varmış. Altta resimde de yazıyor TPM çip girişi yok sizde maalesef.
M Mehmet Genç Yoctopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #10 tugoli dedi: Tamda oraya lehimleniyor zaten hocam Eski versiyonlar soket şeklinde değil. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim Shadow Ryzen dedi: Kırılmış ora öyle görünüyor. Ya da lehimli yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... kırılma değil anakartın orijinalinden bu şekilde
tugoli dedi: Tamda oraya lehimleniyor zaten hocam Eski versiyonlar soket şeklinde değil. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim Shadow Ryzen dedi: Kırılmış ora öyle görünüyor. Ya da lehimli yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... kırılma değil anakartın orijinalinden bu şekilde