SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 14 Ocak 2023 #11 SARS-CoV-2 dedi: Sıkıntı yok. Dediğim gibi sensör hatasıdır önemli değil. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir hocam.
SARS-CoV-2 dedi: Sıkıntı yok. Dediğim gibi sensör hatasıdır önemli değil. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir hocam.
War is hell Femtopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 189 Çözümler 4 Yer Berlin, Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400F RX 580 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Borsa 14 Ocak 2023 #12 SqueS dedi: Umarım öyledir hocam. Genişletmek için tıkla... Anakart'ı elinle dokun ve öğren.
SqueS Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 601 Çözümler 1 14 Ocak 2023 #13 Hocam internette biraz bakındım birkaç sitede sensör hatasıdır diyorlar aksi takdir de sistem kapanırdı falan demişler sanırım öyle.
Hocam internette biraz bakındım birkaç sitede sensör hatasıdır diyorlar aksi takdir de sistem kapanırdı falan demişler sanırım öyle.
War is hell Femtopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 189 Çözümler 4 Yer Berlin, Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400F RX 580 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Borsa 14 Ocak 2023 #14 SqueS dedi: Hocam internette biraz bakındım birkaç sitede sensör hatasıdır diyorlar aksi takdir de sistem kapanırdı falan demişler sanırım öyle. Genişletmek için tıkla... O zaman evet.
SqueS dedi: Hocam internette biraz bakındım birkaç sitede sensör hatasıdır diyorlar aksi takdir de sistem kapanırdı falan demişler sanırım öyle. Genişletmek için tıkla... O zaman evet.
SARS-CoV-2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.063 Çözümler 1 14 Ocak 2023 #15 SqueS dedi: Umarım öyledir hocam. Genişletmek için tıkla... Gerçekten fiziksel bir sensör bile olmayabilir hatta. Program kafasından değer uydurmuş bile olabilir.
SqueS dedi: Umarım öyledir hocam. Genişletmek için tıkla... Gerçekten fiziksel bir sensör bile olmayabilir hatta. Program kafasından değer uydurmuş bile olabilir.