M Muhammet tuna ince Hectopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Merhaba anakartın üstündeki vidalardan biri sıkıştı. Tornavidayla biraz döndürdükten sonra bri tık sesiyle başa dönüyor. Nasıl çıkartabilirim o vidayı?
Merhaba anakartın üstündeki vidalardan biri sıkıştı. Tornavidayla biraz döndürdükten sonra bri tık sesiyle başa dönüyor. Nasıl çıkartabilirim o vidayı?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 17 Mayıs 2021 #11 @Muhammet tuna ince Sonucu paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS M Muhammet tuna ince Hectopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #12 R.B.D dedi: @Muhammet tuna ince Sonucu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Malesef ne denediysem çıkmadı en son dayanamayıp anakartı kırıcaktım Artı 0 Eksi
R.B.D dedi: @Muhammet tuna ince Sonucu paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Malesef ne denediysem çıkmadı en son dayanamayıp anakartı kırıcaktım
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 17 Mayıs 2021 #13 Muhammet tuna ince dedi: Malesef ne denediysem çıkmadı en son dayanamayıp anakartı kırıcaktım Genişletmek için tıkla... Tekrar sıkıp, tekrar gevşetmeyi de denediniz mi? Artı 0 Eksi
Muhammet tuna ince dedi: Malesef ne denediysem çıkmadı en son dayanamayıp anakartı kırıcaktım Genişletmek için tıkla... Tekrar sıkıp, tekrar gevşetmeyi de denediniz mi?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 17 Mayıs 2021 #14 Muhammet tuna ince dedi: Malesef ne denediysem çıkmadı en son dayanamayıp anakartı kırıcaktım Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansın var mı? Vidanın sıkışması ilginç ama daha da ilginç olan şey çıkmaması. Artı 0 Eksi
Muhammet tuna ince dedi: Malesef ne denediysem çıkmadı en son dayanamayıp anakartı kırıcaktım Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atma şansın var mı? Vidanın sıkışması ilginç ama daha da ilginç olan şey çıkmaması.