Merhaba, anakartimdaki SSD bana yetmiyor cok fazla doldurunca da bilgisayar ağırlaşmaya başlıyor. Bu yüzden yeni SSD takmam lazım. Ayni SSD yuvasina yeni SSD'yi takarsan bikgisayarimin içindekiler gidecek. Anakartta Wi-Fi M.2 SSD kısmı var. Oraya normal SSD taksam sıkıntı çıkar mı?
Anakart: ASRock B620 M.2
"+" İşareti yok modelde.
Wi-Fi M.2 SSD diye bir şey yok? Bahsettiğiniz modelde de bir anakart yok? Takmak istediğiniz portun ve anakartın fotoğrafını çeker misiniz bir şey anlayamadık.
Merhaba, anakartimdaki SSD bana yetmiyor cok fazla doldurunca da bilgisayar ağırlaşmaya başlıyor. Bu yüzden yeni SSD takmam lazım. Ayni SSD yuvasina yeni SSD'yi takarsan bikgisayarimin içindekiler gidecek. Anakartta Wi-Fi M.2 SSD kısmı var. Oraya normal SSD taksam sıkıntı çıkar mı?
"+" İşareti yok modelde.
Biraz araştırdım sanırım Asrock A620M-HDV/M.2 anakartına sahipsiniz. Anakartta sadece bir adet M.2 slotu bulunuyor. Bahsettiğiniz soket ise Wi-Fi kartları ile uyumlu çalışabilecek şekilde hazırlanmış bir slot. SSD takmak mümkün değil. Arkadaşın söylediği gibi ekstra depolama için SATA girişi kullanabilir veya bu tarz bir dönüştürücü alabilirsin.
"+" İşareti yok modelde.
Anakartın sağ alt köşesinde bir adet daha M.2 NVMe portu varmış. Oraya takabilirsin. Bu arada işlemcinin altındaki hyper yazdığı M.2 portu işlemci ile iletişim kurduğunu sağ alt köşedeki de chipsetle iletişim kurduğunu ifade ediyor.