Herkese merhaba, bir sistem toplamayı düşünüyorum ve aklıma bu konu takıldı. Bir anakartta dahili Wi-Fi olmazsa başka nasıl internet bağlarız? Kesinlikle PCI-e bir Wi-Fi kartı mı takılması gerekiyor? Herhangi bir kablo ile Wi-Fi bağlanır mı? PCI-e Wi-Fi kartı önerisi de yapabilirsiniz. PCI-e kartlar Wi-Fi anakart kadar iyi olur mu? Çünkü Wi-Fi'li anakartlar çok pahalı. Cevaplarınızı bekliyorum.
(USB Wi-Fi adaptör istemiyorum. Oyun oynamayı düşündüğümden dolayı istemiyorum.)
Wireless Adaptör n11.com'da. Wireless Adaptör modelleri, wireless adaptör markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.com'da sizi bekliyor!
bilgisarın arkasında bulunan ethernet girişine bağlamanız gerekir bunun içinde eğer evinizde wifi varsa modemin arkasına bir ethernet kablosu çekip bilgisayara bağlamanız gerekir bağlayınca hiç birşey yapmadan interneti kullanabılırsınız
Kablosuz modemlerde de en azından 1 tane Ethernet çıkışı oluyor. Nadiren ucuz modellerde olmayabiliyor Ethernet portu. Ancak hemen her modemde Ethernet portu vardır. Bu sayede kabloyla bağlayabilirsin bilgisayarına interneti. Alternatif olarak kablosuz kullanmak isterim dersen USB Wi-Fi adaptörler mevcut çok pratik. Profesyonel olarak değil de kendi çapında kullanıyorsan ve çok uzak değilsen USB Wi-Fi adaptör de alabilirsin. Ben de aşağıdaki üründen var ve gayet memnunum. Tam performansı alabiliyorum. Ancak modem yakın olsa kablolu kullanırdım.
TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!