suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 10 Şubat 2019 #11 benkimimbilmem dedi: İşlemci sökme konusuna gelirsek aliexpressten x5675 alıp takacağım yakın bir surede onun dışında çıkarmayacağım hiç. Genişletmek için tıkla... Montaj sırasında dikkat edersen sıkıntısız kullanım devam edecektir.
benkimimbilmem dedi: İşlemci sökme konusuna gelirsek aliexpressten x5675 alıp takacağım yakın bir surede onun dışında çıkarmayacağım hiç. Genişletmek için tıkla... Montaj sırasında dikkat edersen sıkıntısız kullanım devam edecektir.
B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 10 Şubat 2019 #12 suatonuk dedi: Montaj sırasında dikkat edersen sıkıntısız kullanım devam edecektir. Genişletmek için tıkla... Nelere dikkat etmem gerek mesela ? Direk düz bir şekilde yavaşça yerine bırakıyorum ben.
suatonuk dedi: Montaj sırasında dikkat edersen sıkıntısız kullanım devam edecektir. Genişletmek için tıkla... Nelere dikkat etmem gerek mesela ? Direk düz bir şekilde yavaşça yerine bırakıyorum ben.
suatonuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 1.424 Çözümler 22 Yer Diyarbakır 10 Şubat 2019 #13 benkimimbilmem dedi: Nelere dikkat etmem gerek mesela ? Direk düz bir şekilde yavaşça yerine bırakıyorum ben. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok.
benkimimbilmem dedi: Nelere dikkat etmem gerek mesela ? Direk düz bir şekilde yavaşça yerine bırakıyorum ben. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok.
B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 10 Şubat 2019 #14 suatonuk dedi: O zaman sıkıntı yok. [emoji106] Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Stress testine sokunca ne olduğunu söylerim akşama doğru. Bir şey olursa.
suatonuk dedi: O zaman sıkıntı yok. [emoji106] Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Stress testine sokunca ne olduğunu söylerim akşama doğru. Bir şey olursa.