Corsair Vengeance 16GB 5200MHz CL40 INTEL XMP 3.0 DDR5 Ram (CMK16GX5M1B5200C40)
Daha hızlı frekanslar, yüksek kapasiteler ve iyi performans sağlayan DDR5 bellek ile sisteminizin sınırlarını daha önce hiç olmadığı kadar zorlayın.www.gaming.gen.tr
Alacağım anakart da bu.
ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart
ASUS PRIME serisi anakartlar, AMD Ryzen 7000 serisi işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için ustalıkla geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar…www.gaming.gen.tr
Daha almadım, alacağım.Anakartınızın desteği o kadar, sizin RAM'iniz 5200MHz hızında çalışıyor takıp kullanabilirsiniz bir sorun teşkil etmiyor. RAM ne zaman alındı?
Daha almadım, alacağım.
Aslında ben hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Birkaç özelleştirme ile bu sistemi alacağım ama uyumlu mu değil mi onu araştırıyorum.O RAM'ler uyumlu ama anakart pek iyi değil. Bütçe belirtin uyguna anakart baklalım.
Aslında ben hazır bir sistem almayı düşünüyorum. Birkaç özelleştirme ile bu sistemi alacağım ama uyumlu mu değil mi onu araştırıyorum.
SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Özelleştirilmiş halini ben göremedim hangi parçaları değiştirdiniz yazma şansınız var mı?Alacağım sistemin özelleştirilmis sekli bu.
SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Rami 2 adet yaptım. Ve şunları ekledim.Özelleştirilmiş halini ben göremedim hangi parçaları değiştirdiniz yazma şansınız var mı?
WD SN580 çok daha iyiydi neden değiştirdiniz ki.Rami 2 adet yaptım. Ve şunları ekledim.
Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
Gen 4×4 NVMe PCIe Performansı Dizüstü bilgisayarlar ve küçük form faktörlü PC’ler için idealdir 1TB kapasite Kingston NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD, Gen 4×4 NVMe denetleyiciden güç alan önemli bir yeni nesil…www.gaming.gen.tr Thermalright Frozen Prism 240 ARGB Sıvı Soğutucu
Her su bloğu ince işlenmiş ve boyanmış Alüminyum kasa ile birlikte gelir, plastikten daha fazla koruma ve dokunuş sunar.www.gaming.gen.tr