Enes Tayboğa Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #1 Benim anakartımda bir tane 3 pinlik yuva var. Fanlarımı çoğaltacağım. Resimdeki yuvalara 3 pinlik fanlar takılır mı? Ve anakartımda 3 pinlik yuva var. Bu kabloyu taksam sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2018
Benim anakartımda bir tane 3 pinlik yuva var. Fanlarımı çoğaltacağım. Resimdeki yuvalara 3 pinlik fanlar takılır mı? Ve anakartımda 3 pinlik yuva var. Bu kabloyu taksam sıkıntı olur mu?
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #2 O 3-pin in fan yuvasi olduguna emin misin ?
Enes Tayboğa Hectopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #3 Ömer_Engin dedi: O 3-pin in fan yuvasi olduguna emin misin ? [/QUOTEE Evet 3 pinlik fanlar denedim Genişletmek için tıkla... Ömer_Engin dedi: O 3-pin in fan yuvasi olduguna emin misin ? [/QUOTEE Evet 3 pinlik fanlar denedim Genişletmek için tıkla...
Ömer_Engin dedi: O 3-pin in fan yuvasi olduguna emin misin ? [/QUOTEE Evet 3 pinlik fanlar denedim Genişletmek için tıkla... Ömer_Engin dedi: O 3-pin in fan yuvasi olduguna emin misin ? [/QUOTEE Evet 3 pinlik fanlar denedim Genişletmek için tıkla...