ranxiee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 SSD veya HDD modeli Kioxia Excergia G2 2 TB Anakart MSI B650 Gaming Plus WI-FI Yeni bilgisayar topladım ve SSD'nin GEN3x4 olduğunu fark etmedim. Anakartım GEN4x4 takılınca sorun olur mu? SSD: https://www.hepsiburada.com/kioxia-...00-lrc20z002tg8-p-HBCV00002FAKIJ?magaza=Aptek Anakart: MSI B650 Gamıng Plus Wıfı Amd B650 Am5 Soket Ddr5 6000(OC)mhz Atx Gaming (OYUNCU) Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yeni bilgisayar topladım ve SSD'nin GEN3x4 olduğunu fark etmedim. Anakartım GEN4x4 takılınca sorun olur mu? SSD: https://www.hepsiburada.com/kioxia-...00-lrc20z002tg8-p-HBCV00002FAKIJ?magaza=Aptek Anakart: MSI B650 Gamıng Plus Wıfı Amd B650 Am5 Soket Ddr5 6000(OC)mhz Atx Gaming (OYUNCU) Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 26 Haziran 2024 #2 Takılabilir, slotlarda geriye uyumluluk mevcut.
ranxiee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 Ellie Williams dedi: Takılabilir, slotlarda geriye uyumluluk mevcut. Genişletmek için tıkla... Hızlarda herhangi bir sorun olur mu?
Ellie Williams dedi: Takılabilir, slotlarda geriye uyumluluk mevcut. Genişletmek için tıkla... Hızlarda herhangi bir sorun olur mu?
lutch Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 367 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 Takılır, hız ve performans farkı dışında problem yok.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 26 Haziran 2024 #5 ranxiee dedi: Hızlarda herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... SSD'den tam performans alırsın.
ranxiee dedi: Hızlarda herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... SSD'den tam performans alırsın.
ranxiee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #6 lutch dedi: Takılır, hız ve performans farkı dışında problem yok. Genişletmek için tıkla... hız 2100'e 1700 bunlarda düşüş olurmu? Ellie Williams dedi: SSD'den tam performans alırsın. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim
lutch dedi: Takılır, hız ve performans farkı dışında problem yok. Genişletmek için tıkla... hız 2100'e 1700 bunlarda düşüş olurmu? Ellie Williams dedi: SSD'den tam performans alırsın. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim
lutch Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 367 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #7 ranxiee dedi: Hızlarda herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... SSD'niz aldığın hızda çalışır yani sorun yok. GEN 4 alsaydınız GEN 4 hızında çalışırdı. ranxiee dedi: Hız 2100'e 1700 bunlarda düşüş olur mu? Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: SSD'den tam performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmış cümle sanırım.GEN 4 hızında çalışmaz. Emojinizden dolayı söylüyorum.
ranxiee dedi: Hızlarda herhangi bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... SSD'niz aldığın hızda çalışır yani sorun yok. GEN 4 alsaydınız GEN 4 hızında çalışırdı. ranxiee dedi: Hız 2100'e 1700 bunlarda düşüş olur mu? Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: SSD'den tam performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmış cümle sanırım.GEN 4 hızında çalışmaz. Emojinizden dolayı söylüyorum.
ranxiee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #8 lutch dedi: SSD'niz aldığın hızda çalışır yani sorun yok. Gen 4 alsaydınız gen 4 hızında çalışırdı. Yanlış anlaşılmış cümle sanırım.GEN 4 hızında çalışmaz. Emojinizden dolayı söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam anladım gen4 slotunda gen3 hızıyla çalışır ancak verimlilikten bir şey kaybetmem.
lutch dedi: SSD'niz aldığın hızda çalışır yani sorun yok. Gen 4 alsaydınız gen 4 hızında çalışırdı. Yanlış anlaşılmış cümle sanırım.GEN 4 hızında çalışmaz. Emojinizden dolayı söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam anladım gen4 slotunda gen3 hızıyla çalışır ancak verimlilikten bir şey kaybetmem.
lutch Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 367 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #9 ranxiee dedi: Yok hocam anladım gen4 slotunda gen3 hızıyla çalışır ancak verimlilikten bir şey kaybetmem. Genişletmek için tıkla... Yok sanırım üstteki arkadaşımız yanlış anlamış. Problem yok
ranxiee dedi: Yok hocam anladım gen4 slotunda gen3 hızıyla çalışır ancak verimlilikten bir şey kaybetmem. Genişletmek için tıkla... Yok sanırım üstteki arkadaşımız yanlış anlamış. Problem yok
ranxiee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #10 lutch dedi: Yok sanırım üstteki arkadaşımız yanlış anlamış. Problem yok Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
lutch dedi: Yok sanırım üstteki arkadaşımız yanlış anlamış. Problem yok Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.