JollySceptre Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 430 Çözümler 1 2 Kasım 2018 #1 Bu sarı girişler ne işe yarıyor fan takabilir miyim? Ve 2. resimdeki PCI Express slotuna ne takabilirim ne işe yarar? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2018
Bu sarı girişler ne işe yarıyor fan takabilir miyim? Ve 2. resimdeki PCI Express slotuna ne takabilirim ne işe yarar? Şimdiden teşekkür ederim.
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 3 Kasım 2018 #2 Tahminde bulunuyorum CMOS falan yazıyor. Harici bi aparat alıp asus maximus gibi anakartlarda da bulunan BIOS CMOS özelliğini kullanıyor olabilirsin. Anakart quadro h61 mi?
Tahminde bulunuyorum CMOS falan yazıyor. Harici bi aparat alıp asus maximus gibi anakartlarda da bulunan BIOS CMOS özelliğini kullanıyor olabilirsin. Anakart quadro h61 mi?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.976 Çözümler 86 4 Kasım 2018 #4 Sitesinden kullanım kitapçığına ulaşabilirsin.
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 4 Kasım 2018 #5 Sağdaki resimde bulunan giriş Clear CMOS Jumper'ı. Soldakini bilmiyorum. Anakartın kitapçığına bakın.
Sağdaki resimde bulunan giriş Clear CMOS Jumper'ı. Soldakini bilmiyorum. Anakartın kitapçığına bakın.