4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.495 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 30 Nisan 2020 #11 Driverınızı güncelleyip yazılım üzerinden 5+1 i seçmeniz gerekiyor. Realtek High Definition Audio Driver
Driverınızı güncelleyip yazılım üzerinden 5+1 i seçmeniz gerekiyor. Realtek High Definition Audio Driver
Semiherool Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 7 30 Nisan 2020 #12 4PieD dedi: Driverınızı güncelleyip yazılım üzerinden 5+1 i seçmeniz gerekiyor. Realtek High Definition Audio Driver Genişletmek için tıkla... Driverları asusun kendi sayfasında ki ses yerinden mi güncellemeliyim yoksa Windows ses ayarlarından pek bilgim yok sürekli soru soruyorum kusura bakmayın
4PieD dedi: Driverınızı güncelleyip yazılım üzerinden 5+1 i seçmeniz gerekiyor. Realtek High Definition Audio Driver Genişletmek için tıkla... Driverları asusun kendi sayfasında ki ses yerinden mi güncellemeliyim yoksa Windows ses ayarlarından pek bilgim yok sürekli soru soruyorum kusura bakmayın
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.495 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 30 Nisan 2020 #13 Estağfurullah, dediğim bağlantıya tıklayıp indirebilirsiniz bende buradaki dosyayı indirip güncelledim.
Estağfurullah, dediğim bağlantıya tıklayıp indirebilirsiniz bende buradaki dosyayı indirip güncelledim.
Semiherool Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 7 30 Nisan 2020 #14 4PieD dedi: Estağfurullah, dediğim bağlantıya tıklayıp indirebilirsiniz bende buradaki dosyayı indirip güncelledim. Genişletmek için tıkla... Anladım. İlginiz için çok teşekkür ederim. Sağolun
4PieD dedi: Estağfurullah, dediğim bağlantıya tıklayıp indirebilirsiniz bende buradaki dosyayı indirip güncelledim. Genişletmek için tıkla... Anladım. İlginiz için çok teşekkür ederim. Sağolun
yerdavader Hectopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ( Uzakyol 2. Zabit ) 30 Nisan 2020 #15 Semiherool dedi: Ekstra ses kartı alsam kullanabilir miyim Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsin.
Semiherool dedi: Ekstra ses kartı alsam kullanabilir miyim Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsin.